Köszi Deadness!
Erőssen filózik, hogy a következőt elvállalja-e? Kicsit félek!
Igen, a lézer kinyírhatja a szenzort. Erre főleg akkor van esély, ha videózol, mivel így több esély van rá, hogy a lézer pont szemből rásugárzik. Ha fényképezel, azért oda lehet figyelni. Úgy tudom, csak a direkt-lézersugár okozhat kárt.
A partifotósok meg nyilván odafigyelnek a lézer kiindulási pontjára, arra nem nagyon fotóznak. Magyarországon olyan, hogy kaució, biztos nincs :D Ez nem az az ország sajnos.
Amúgy az én gépem is csipog! :)
550d
SZeretnék véleményeket, tapasztalatokat kérni. Ami érdekelne: szenzor vs. lézer
Mióta csináltam képeket egy olyan bulin, ahol rettentő sok lézer volt megijedtem.
Ugye nem ér annyit az egész, hogy aztán vehessek egy új vázat?
A gépem még műkszik.
A partyfotósok, hogy csinálják? Kauciót kérnek a váz árára, ha estleg sz@rrá megy a szenzor?
Köszi a válaszokat!
Bizony az én 1100D-m iss csipog mióta Mvanda megmutatta ,hogy hol kell bekapcsolni :-D
RaiDEE
Először PhotoScape-et használtam mert egyszerü de miután áttértem a PaintShopPro-ra rájöttem hogy az egyszerüségnek ára van és a PaintShop-al sokkal igényesebb utómunkát lehet végezni.
ó he :D
mingyá lesem, csak messze van az ágytól :D
Az én 450-em csipog, Breni 1100d-je szintén. Ennyi a tapasztalatom :). Na nem nézted meg a géped? Legelső menü alatt hang be és azóta csipog :D.
És mi van heggesztéssel ? Szűrő nélkül szerintetek egy heggesztő alakot fényképezni,az nem teheti tönkre a szenzort?