Hello, még nagyon új vagyok itt szóval ha valamit rossz helyre írok azért bocsánat. Már kb. 1 éve érdekel a fényképészet mindig az aktuális családi géppel fotózgattam. Most egy Toshiba Camileo X100-as kameránk van aminek a videózási képessége bőven jó de fényképezésre enyhén szólva közel sem elég. A felbontáson meg 3 féle ISO értéken kívül kb semmi mást nem lehet testre szabni.
Szeretnék tehát a közeljövőben egy új gépet vásárolni. Sokat nézelődtem az interneten és azt hiszem egy bridge gépet szeretnék. Eddig a legszimpatikusabb a Fuji S2950. Szerintetek ez jó lenne nekem vagy esetleg ebben az árfekvésben (40-45 ezer Ft) van jobb?
Köszi a válaszokat és bocsi hogy sokat írtam. :D
Keress meg Facebook-on és megbeszéljük. Küldök referenciát.
http://www.facebook.com/baranyi.gabor.beno
Köszönöm.Hát megpróbálom,de ha lenne még érdeklődő az jelentkezzen.
nem tudom mennyiért vállalná... szerintem vedd fel vele a kontaktot... majd ő megmondja... nem tudom a tarifáit. persze ha van rá más jelentkező... de én ő tudom ajánlani :)
Őszintén szólva kicsi a keret.
fizetnél érte? csak mert akkor őt tudom ajánlani:
http://www.facebook.com/rowlendphotography?ref=ts
nagyon jó videókat csinál, van benne gyakorlata, és fénykepni is nagyon tud... és ő lehet szivesen menne. a facebookján vedd fel vele a kontaktot. :)
Sziasztok!Remélem nem gond,hogy ide irok.Olyan kérdésem lennek,hogy keresek egy hobby fotóst,aki videót is tudna vállalni egy motoros és egyben rock fesztiválra Pest,vagy Bács-Kiskun megyéből augusztus 9-12 között lenne a buli.S.O.S.-be kellene!Várom válaszát,bárkinek,akit érdekel és esetleg szereti az ilyen bulikat.
Deadness
Volt már nálam tükrös és tetszik a minőség amit lehet vele hozni de engem a böhöm mérete zavar.
Női méretü kezem van :)
Én anno ha a bridge helyett azt vettem volna feladtam volna a fotózást egy hét után (lehet elsütni a poént, hogy jobb lett volna) :)
Lehet hogy te nem, de sok tükrös el van szállva magától és hogy 150 környékén lassan már 2 kitobival is lehet venni belépőszintüt, rengeteg embernek van a környéken és azt hiszik pusztán a géptől profik :)
Legutóbb egy városi rendezvény után röhögtem könnyesre magam mikor megjelentek a profik a egy 300-as telével és semmi mással, másnap pedig az újságban a még szerintem is vacak 400-as Iso-n készült halál zajos képem jelent meg .
És nem bazira nem érzem magam jó fotósnak, sőt bazi tehetségtelen vagyok de nem is akarok világot megváltani, vagy ebből megélni egyszerüen élvezem a fotózgatást.
Sziasztok! Ha ennyi pénzem volna akkor próbálnék olyan kompaktot venni ami már a CMOS szenzort használja... Én úgy vagyok vele, hogy használt tükröst nem szívesen vennék mert ki tudja mi történt vele ki hogyan használta... A pixinfo oldalán lehet nézegetni teszteket! Ez szerintem nagyon fontos mert ott meg lehet nézni milyen kép készül egy kompakt géppel! Ha az illető együtt tud vele élni, hogy nem lesznek tű éles képei éscsak egy 10X15-ös lapra akarja kinyomtani akkor oké...Sajnos típust nem tudok mondani mert ahány ember annyi féle gépet priorizál... Itt az oldalon is szét lehet nézni milyen képek készülnek kompakt géppel... Az más kérdés, hogy mostanában már Én is kipróbálnék egy tükröset csak hát sajnos nem nyertem a lottón....
Szia ! Szerintem tanuló gépnek ,ha ennyi a keret rá teljesen megfelel .Üdv. jagger.