Sziasztok.
Egy nagyon alap és buta kérdés teszek fel.
Lensnél, mm méretek pl 28-80mm, és a lényeg az lenne. hogy szeretnék venni 3 tipusu lencsét azaz még 3. Kellene egy Makros , Egy távóli és egy nagyon távóli. na de itt a méretekkel vagyok bajba. Legalábbis gondolom hogy a 28-80mm méret, az a lencse nyitási és zárási mérete lenne. és akkor a messzire . pl 30-50 méter re lévő dolgokat is mintha közelről fénképezném. milyen méret kellene? Meg valaki tudna adni egy jó eBook ot vagy valami fotósuli könyvet?
Lehetséges.Tegnap megadtam a kamerának ,hogy mindent tegyen vissza az alaphelyzetbe.
Gondolom akkor vissza kell neki azt is állítani ha esetleg az a problémája.
Lehet még esetleg valami más is?
Sziasztok
Még új vagyok itt a fórumon. Lehet nem is jó helyre rakom fel a kérdésem.
Olyan problémám van,hogy van egy fuji finepix s3200-es gépem, És sok fényképnél veszem észre hogy a színeket nem úgy adja vissza ahogy kissebb testvérénél észre vettem.A Kép élesség az jónak mondható, a beállításokal is már egész jól barátkozom,de ez az egy probléma idegesít. Mit kéne tennem hogy ez javuljon, talán rossz szögből fotózok vagy valami alap beállítást kéne át variállni a színnel telítettebb képekhez.
Fotó leckéket én i sszívesen vennék, persze nem ingyen, szeretném meg tanulni hogy minnél jobb képeket csináljak.
Üdv.Attila
Szia Rita..keress meg..Laa@invitel.hu :)
Kedves Fotóstársak!
Abban kérném a segítségeteket, hogy tudtok-e ajánlani olyan emberkét ( vagy magatokat) aki tapasztalt fotós és van ideje, kedve, lehetősége a gyakorlatban, vagyis külső helyszíneken megmutatni a fotózás alapvető fortélyait. Nem vagyok ugyan teljesen kezdő, de az alapfokú fotótanfolyam után úgy érzem, nagy űr tátong a gép kezelésével kapcsolatban. Természetesen anyagi ellenszolgáltatás fejében.
Üdvözlettel: Rita, Budapestről
...vagy is a profilomon van 1 email cím,légyszi küld el oda :)
Kösziii Laaacaa :D kedves vagy...jelentkezem!
Én ezt használom utómunkára..és ha dobsz egy emailt átküldöm teljesben... de itt nem kell importálni.. Ez egy PS plugin.. egy új réteget hoz létre a képen (Layert) PS-ben... majd egybeolvasztod a layereket..és már csak el kell menteni...
Xymon
http://imaging.nikon.com/lineup/lens/simulator/index.htm