Sziasztok!
Kellene nekem egy kis segítség! A Photoshop 5-ös verziójáról, és a RAW fájlokról van szó. Mikor szerkeszteni szeretném a képeket a következő hibaüzenetet kapom:
Nem lehetett az utasítást teljesíteni, mert a DNG fájlt készítő fényképezőgépet a Camera Raw elepített verziója valószínűleg nem támogatja. További információt a Camera Raw súgóban talál.
Utána is akartam nézni, mert ugye biztosan találnék a neten infókat a témával kapcsolatban, de mivel jelenleg nem vagyok otthon és mobilnetem van, kissé nehézkes a böngészés.
Ha jól sejtem valami segédprogramot vagy kiegészítőt kellene letöltenem. Nikon D3100-as gépem van.
Előre is köszi!
jol jonne nekem par tanacs:) nincs kedvetek kommentalni a kepeim?
Masinámon a sorozatszám jóformán teljesen lekopott mivel a gép alján van és a fene gondolta, hogy le kellene ragasztanom valamivel.
Service menüben vagy akár exif adatokból nem lehet kisasolni valahogy ?
Kötözködik a MM és nem akarják garanciában megjavítani.
Megtaláltam ....
Még annyit hogy honnan tudom hogy egy képem jóvá van e hagyva vagy sem?
Köszi a választ! Akkor várok és addig tovább kattintgatok. Szép napot !
Mindenkitől!!! Hiszen erről szól az oldal... Feltöltöd a képet és akinek van véleménye vagy építő kritikája esetenként segberúgás :D akkor azt a kép alá fogják kommentelni!
Szia! Frissen regisztrált vagyok. Az érdekelne hogyan működik az oldal, ki az akitől a fényképezéssel és esetlegesen a képeimmel kapcsolatban tanácsot vagy akár segberúgást kaphatok. Előre is köszönöm. :)
Szia! Az attól függ mivel mivel kapcsoltaban? :)
Sziasztok!
En makro elotetlencserol kerdeznek, kernek tanacsot! Most nincs penzem arra, hogy egy dragabb makro objektivet megvegyek, de mar szeretnek nagyon megimerkedni ezzel a temaval is, nagyon vonz a kis pokok, rovarok fotozasa :) Ezt az elotetlencset neztem ki magamnak, kerdesem, hogy valaki ismeri e, hasznaltatok e, tudtok e vmit rola, megeri e megvenni? Mi a velemenyetek az ilyen lencsekrol? Elore is koszonom a segitseget! :)