Sikerült :D
Köszönöm.
Nem a fotóimra akarom rakni, csak egy Miskolci montázst csinálok amit a helyiek ahogy őket ismerem simán elcsórják és villognak vele mintha saját művük lenne ezért kell a logó :)
Szerintem ne hidd azt hogy láma kérdés... nyugodtan tedd fel a kérdésedet hiszen erről szól ez az oldal... még ha egyszerűnek is mondható a megoldás... de az én véleményem az hogy minek az a vízjel?! Lehet régen is divat volt de most már nagyon az.... egy híres fotón sincs rajta hanem mellé közlik hogy ki készítette..ha szép úgy is megkérdezik ki csinálta :D Ne haragudj hogy nem tudtam segíteni :)
Guerrero: én úgy csináltam,hogy egy üres áttetsző oldalra felvittem a szöveget. A textből ki tudod választani a betűméretet, illetve a formát. Elmented.Utána csak ki kell jelőlni és ráilleszteni a kívánt képre(,visszavesed az átlátszóságát 25-30%, )így nem kell mindig újat csinálni. Érdemes egy fehér meg egy fekete betűset csinálni. Ennyi.
*retardáltaknak* :D
Tudom hogy láma kérdés meg ezer fórum foglalkozik vele de ha már fotós oldal akkor valaki megírhatná retardáltak hogyan csinálhatnak PsP-ben logót, vízjelet.
Nincs mit :)
Xymon
http://imaging.nikon.com/lineup/lens/simulator/index.htm
Sziasztok! Van fent vki akinek a segítségét kérhetném?