kedves párbajozók... lenne egy javaslatom,annak ellenére,hogy időhiány miatt nem tudok jelentkezni a párbajokra. szóval mi lenne,ha a 6 napon lennének feltöltve a képek és a hetedik napon szavazhatnánk. így nem fordulna elő ami tegnap is,hogy nagyon későn került fel egy kép... egy nap alatt jobban lehet mérlegelni, főleg amikor annyira jó képek születnek,
bocsi... berúgtam...... XD :D gratula mindkettőtöknek! :D
:( sorry....... :( :D
Tényleg enyém a döntő szavazat? O.o
Deadnessén nagyon tetszik a tetoválás és a hölgyemény tekintete. A minőség úgy gondolom a tőle megszokott.
Katáén a háttér fogott meg és a hölgyem álltal megvalósított póz....
Mindkét kép nagyon érzéki, gyönyörű modellel, de a mivel ne felezhető a pont a választásom: Katka - Ívek és formák
Deadness, akár ki is hirdetheted a győztest (magadat) más nem hinném hogy szavazni fog! :)
Hazaértem a melóból, gyorsan szavaznék is!
Deadness- Vera
A szemek nagyon megfogtak... :)
Deadness - Vera
Az indoklás... nem nagyon tudok már gondolkodni, de annyit tudok mondani, hogy az egyszerűsége megfogott!
Na akkor én gyorsan szavazok, kérlek nézzétek el, hogy nem indoklok most azonnal, de leragad a szemem... Megígérem, hogy holnap amint felkelek indoklom a szavazatom! Bár így sem lesz reális a szavaztok száma, de mindegy! =o/
Katka - Ívek és formák
Igazából szerintem ha lenne még egy hetedik nap, akkor a hetedik napon kapkodnának a párbajozók...
A hatodik nap a szavazás napja. Ha valaki akkor csinálja meg a képét, az vessen magára... :) Nem kell személyeskedésnek venni!