Deadnyest:D ez jó
Srácok, mi lett a párbajotokkal??? :O Esel, Krisz???
Ági utólagos engedelmével felirtalak... :)
Katka
Pestis
Tutu
Esel
Deadnyest
Jimmisphoto
Ági
bodykrisz
blackswan
Esel köszi szépen!:) azt is elmondanád hol kell feliratkozni? engem érdekelne azt hiszem.
Agi622-admin:
"Sziasztok Drágáim! :) Szeretnék egy új játékot indítani az oldalon! :) A "párbaj" elnevezésű játékom lényege nagyjából az, hogy össze tudjuk egymás erejét mérni, fotózás terén. Először is készíteni fogunk egy listát, ahova azokat írjuk fel, akik hajlandóak részt venni a játékban. Tehát ha feliratkozol, fogadnod kell a kihívásokat, és te is kezdeményezheted azt.(a játék csak a listán szereplő tagok között jöhet létre, a kellemetlenségek elkerülése érdekében) Egy párbajon maximum két ember vehet részt, a párbaj témáját a KIHÍVÓ választja... Ezt a kihívott csak "vészhelyzet" esetén utasíthatja vissza...(családi problémák, munka, stb) Egy párbaj bármikor kezdeményezhető, és a kihívástól számítva 5 napig tart! A témában elkészített képek feltöltése a 6. napon történik, és ezen a napon döntünk, kié a nyerő fotó! :) Nos, mit szóltok? :) Véleményeket, és kérdéseket várok... elég egyszerűen írtam le, de úgy gondolom a lényeg benne van!? :)"
Jimmi, bemásolom így egyszerűbb :)
Az első kommentben meg találod :)
megkérdezhetem mi is ez a "Párbaj"?