Most akkor mikor és hol lehet szavazni, vagy h is van ez ?
Aktuális párbajunk tehát Krisz és Esel közt zajlik! Hogy őszinte legyek elveszítettem a fonalat erről a párbajról.... :D
A téma a hiba volt, a két fotó pedig:
A szabályokat még nem módosítottuk, de a késői feltöltések miatt most kénytelen vagyok plusz egy napot adni. A szabályok még folyamatosan alakulnak, mivel nem működik minden úgy, ahogy elképzeltem az elején :)
Megértéseteket köszönöm!
Értem! Köszike! :D
Krisz, igen ez lehetséges... Katka még az elején rákérdezett erre. és a Ági válasza igen volt.... egy személynek annyi párbaj lehet egyszerre amennyit bír... ^.^
Lenne egy olyan kérdésem hogyha mondjuk egy párbaj közepén vagyok kihívhatok e mást is tehát hogy egy embernek 2 párbaj egyszerre lehet e? Vagy akár egyszerre kettőt is ki lehet hívni?? Persze más más témában!
Viszont addig is bíztatnék mindenkit: gyerünk, gyerünk!! (főleg akik még nem voltak ^.^)
Katka
Pestis
Tutu
Esel
Deadnyest
Jimmisphoto
Ági
bodykrisz
blackswan
Tetszik, nem arról van szó, csak majd akkor lesz aktuális :)
Elmondtam már erről a véleményem akkor, viszont talán lesz valami újítás a párbajjal kapcsolatban, és ha komolyabbra fordulnak a lehetőségek is (meglesz a kategória, stb...) akkor majd konkretizáljuk a szabályokat!
Pont itt lehet ^.^
Ági most akkor holnapig lehet szavazni? mért vesztetted el a fonalat?ez a 6. nap, most töltöttük fel a képeket... :D :D:D