A kékóra sem volt könnyebb, pedig azt te választottad. :)
Az itteni népesség szerkezete sokat változott az elmúlt hetekben, hónapokban és nem előnyére. Sorry :(
Mire gondolsz "demográfia" alatt? Nem értem, most hülyén érzem magam.
De én egyet értek Esellel, tényleg erős kicsit ide a téma.
Jajaja, akkor körbeértünk. :) "Ide erős", hát én nem kövezlek meg... :D Újabban a demográfia itt az oldalon, őőő...
Nincs mit, ez van sajnos :D A fényképészek nagy része nem érti, hogy miért FÉNY-KÉPEZÉS a fényképezés :)
Kösz, Dedi, kb ezt akartam közölni, csak nem akartam ennyire egyenesen :) :D
Nem a modell nem "a szép lány", de ha megnézed az oldalon az emberek töbsége nem fényképez modellt (embert) ... mindegy... nem károgok... azért mondatm hogy csak kedd van... :) ( nem a téma hibája... ismétlem a téma jó, inkább úgy fogalmaznék, ide erős... lehet megkövezni, de ez szerintem így van)
Persze, hibás nincs, van viszont időhiány, lustaság, vagy épp kreativitásban való hiány.
Vanda, az ide regisztrált embereknek szerintem a 90%-a csak hallott a derítőről és nem is érdekli, hogy az mire is jó.. van a gép, oszt jóvan, tudod. :)
Én a heti téma "kedvéért" többször is fotóztam olyat, amit előtte nem, és utána sem. Nekem élmény valami újat alkotni, kipróbálni. Mellesleg még én sem használtam derítőlapot, illetve egyszer próbáltam, de beborult :D. Ki a modell? A szép lány? :) Lehet anyut, aput, tesót is fotózni. Nincs olyan háztartás, ahol nem lehet összeeszkábálni 3 perc alatt olyan derítőeszközt, ami ne bírna ki 10 képet. :)
Ha kevés lesz a nevezés, az meg nem feltétlen a téma hibája. :S
Zoétól talán nem is, csak gondolom képes rá :D
és a kékórára is 3 kép jött...
a többire csak erőteljesen bólogatok, bár már nincs kompetenciám ilyeneket megállapítani...