Én mára terveztem egy deritős fotózást , de az időjárás közbe szól ilyen borús időben nem hiszem, hogy sokra megyek vele:-(
Amúgy egy ablaküveg is nagyon szép derítést tud adni, ha jó helyen van és jól esik rá a fény... :)
Még nem próbáltam, de észrevettem.... :D
Az a baj, hogy azon nincsen fényvisszaverő felület, szóval én elhiszem.. nem véletlenül olyan a derítő, amilyen, egy karton sosem fog normálisan deríteni, bár az sem mindegy, hogy mekkora.
Alufóliát tegyél rá, ragaszd rá, azzal működni fog!
Én megpróbáltam... Mezei fehér kartonnal próbáltam, szinte semmi fényt nem vert vissza. Kb, ha 20 centire tartottam az arctól, akkor látszott, hogy világosodik valamit. Fényesebb kell?
Meg kell próbálni, max nem sikerül, annyival is tapasztaltabb lesz az ember. Ha nem megy nem nevezem a heti témára :D
Szerintem is erős a hetéi téma, DE ennek ellenére én megfogom próbálni úgy, hogy szinte még soha nem használtam a derítőlapot (egyszer csináltam , de amikor használni akartam úgy beborúlt ,hogy értelmét veszítette) .... Még ha nem is sikerül olyan jól , hogy ide megosszam a képet ,akkor is tapasztaltabb leszek , már ennyivel is:-)
Nem mondtam hogy bunkó vagy Te :D Sőt az ellenkezőjét írtam :D Eggyezzünk ki egy döntetlenbe ha így állunk :D Sokszor van hogy előbb írok aztá gondolkodom. pl a párbajos képnél is szerintem előbb kérdeztem aztán gondolkodtam de mostmár nem fogok hozzáírni :D Egy szerkesztés gomb jól jönne a hozzászólásaimhoz :D De ez már egy másik topic, lenne ötletem dögivel, lehet majd szedek össze egy csokrot :)
Tamás, én nem téged nem veszlek komolyan, hanem azt, hogy írod, vannak ellentmondásaim, de utána mégsem írod le, hogy mik azok! Ennyire bunkó azért nem vagyok! :D
Nem is kell engem komolyan venned, hiszen nem ismerjük egymást, a fényképezéshez sem értek amatőr szinten, a politikusokat se vesszük komolyan pedig ők irányítják az országot de ki nem szarja le, ennek már úgyis mindegy :D Veled az a baj hogy egy szót kiemelsz a mondandómból és a többit figyelmen kívül veszed. Csupán csak ennyi az egész. Félre értelmeztem a mondandódat, valóban nincs benne ellent mondás, másként értettem. Nehogy félre értsd, nekem semmi bajom nincs Veled, sőt bírom a stílusod mert könyörtelenül kinyilvánítod a véleményed ha valami nem tetszik. Persze nem minden esetben jó megoldás, sokszor le is lehet alázni így embereket de ettől függetlenül ez kell ahhoz hogy az ember elsajátítson egyfajta tudást mint pl az említett programozásban is. Ha valamit nem tudok vagy nem jut eszembe megkérdezem a másikat és válaszol nekem. Itt is ugyanez a helyzet, sokan tanulni jönnek ide, lehet csak szappantartóval fényképeznek, de lehet az bármi ha a kép jól el van találva :) A kritikát szívesen fogadja mindenki, a tanácsot mégjobban. Jó ha lehet látni azt hogy egy közösség tényleg összetart ebben a retek világban, sajnos egyre kevesebb létezik. Elnézést a félre értésemért!
Kovati képére szavaznék a héten! :)
Gyerünk szavazni emberek!