De jó TuTu,hogy ezt kiemelted, pont ilyesminek akartam utánajárni...:)
Tudom, hogy önzőség, de én olyan irigy vagyok, mint még soha! :D:D:D:D Gratulálok Pestis!! :):):)
Ecsém.. gratulálok! Mondtam én, hogy az a fotó az odab.. :D
Húúúú! Ez jól hangzik!
Büszke vagyok Rád Pestis! Gratulálok!
=o)
Ilyet én még nem láttam! :D :D
Kaptam egy e-mailt, hogy egy készülő könyv borítójához szeretnék felhasználni a Key of My Life című képemet!! Ez kurv@ jó!!!! :D :D
Örülök, hogy segíthettem! :D
Áhhhá! Nagyon ráéreztél Pestis, hogy mikor kell az élményeidet megosztani, ugyanis napok óta keresek egy nyomtatott formájú magazint, ami ér is valamit. És örülök, hogy Deadness és Katka is jó véleménnyel van róla, így biztosnak érzem, hogy megveszem. Arról nem is beszélve, hogy az egyik témát, mintha csak nekem választották volna: Photoshop-tanfolyam kezdőknek - A színek és a kontraszt javítása
Szóval köszi Mindenkinek! =o)
Hello!
Én egy éve veszem a Digitális Fotó-t és imádom, szerintem a legjobb fotós magazin! :)
Aham! :) Hát akkor ott hazudtak, vagy félreolvastam valamit... :D
Ja, már a múltkor akartam kérdezni,hogy pár hete a Feneketlen tónál valaki lencsevégre kapta a kislányom...nem közületek volt valaki?:) Az úri ember 20 és 30 év közötti lehetett...lent hasalt a murvában és egy ásványvízes palackot és galambokat fényképezett, meg mivel a kislányomat elvarázsolták a galambok ezáltal őt is!:)