Pestis, ne vedd úgy a szívedre.... :) Le kell szoknom a piszkálásodról! :D
Deadness... inkább nem mondok semmit... :D:D Ne féltse senki! :D
Hát leépített.. :D
Pestis, csináld csak nyugodtan .. :D
Hát ez nagyon nagy! :D :D :D
Rendben Ági vége a nyálalásnak! :D Fapofa forever! :D :D :D
:D:D:D:D Kicsit leépített Deadness :$ :D:D
Na, mivel megfagyott itt a levegő.. :D, el kell mesélnem egy jó kis sztorit...
Éppen Áginak vallottam szerelmet msn-en..., gondolván, egy Rómeó és Júlia idézet talán elég meggyőző és romantikus:
Én is szeretek itt lenni, már teljesen olyan mintha a második otthonom lenne! :) Hazajövök a munkából, és rögtön ide nézek be, rögtön elmúlik a napi stressz, meg minden bú és bánat... :)
Sokakat kedvelek én is itt, és örülök, hogy megismerhetttem Őket, köztük Téged is! :))
Köszönök mindent!
Jónyolc! :))
:) igen, én is szoktam ilyeneken gondolkodni, érdekes... én hiszek a sorsban...:)
Hidd el, mindennek oka van! Okkal találkozol itt is mindenkivel, okkal vagy itt, mindennek ami itt is történik, valami célja van Veled! :) Én sok embert megismertem az oldalon, akiket nagyon kedvelek, és tudom, minden emberi kapcsolat amivel gazdagodtam, egyfajta ajándék a sorstól! Nagyon imádok itt lenni, és igazán örülök a sikerednek! Nem is vagyok már irigy, hisz tudom, hogy megérdemled! :)
Drukkolok, hogy a szavukat tartsák is, hisz manapság már sokakat kihasználnak... De én hiszem, hogy a kezedben fogod tartani azt a könyvet, és a Pici Pestis majd büszkén nézegetheti ha felnől! :)
Szasztok! :)
Nagyon szépen köszönöm, és nem csak a gratulációkat, hanem azt is, hogy lassan fél éve nevelgettek, csiszolgattok türelmesen itt az oldalon! :))
Ági, az irigység nem önzőség. Ha most egész este engem ábrázoló voodoo babát szurkálnál, na az már az lenne... :D A retro hetet éppen Te dobtad fel heti témának...Nélküled lehet ez a fotó létre sem jön... ;)
És ilyenkor gondolkodok el mindig, milyen apró dolgokon múlhatnak nagy dolgok... Ha anno, mikor a heti témákat kezdtük tervezni, és én a fórumon nem kék-et írok példának, hanem mondjuk pirosat, vajon hogyan alakult volna a dolog. Ugyanezek a témák követték volna, ugyanzok nyertek volna, ugyanilyen képeket láttunk volna, szerintem nem...teljesen máshogy alakult volna minden...pedig csak egy szó, egy szín az egész, és mennyit tud változtatni...
Szóval köszönöm mégegyszer Mindenkinek! Ha lesz rá mód, bizony berakatom a nevem mellé a www.fotozok.hu sorokat is, jól jön egy kis reklám! :)
De majd akkor hiszem el ezt az egészet, ha kezemben tartom azt a bizonyos könyvet! :)
Egy kis érdekességet ajánlok figyelmetekbe! :)
A mai nap kicsit unatkoztam és kreáltam egy 16 mp-es fotósorozatot :)
http://www.youtube.com/watch?v=rXJm2CJUft4