Pestis, megöl a kiváncsiság, miket cseréltél le erre a "könnyű" témára.. :D küld el privátba Fb-on, nem élek vissza vele, igérem! :D
Dehogy félek! Kemény csávó vagyok én! :D :D :D Csak nem akarom leleplezni csodálatos ötleteimet! :D
Félsz elárulni MI? :D
Azért reménykedek... :) Elárulnám, hogy mit húztam első kettőnek, de inkább megtartom a későbbiekre, hátha nyerek még valamikor... :D
Nem volt az fenyegetés, csak jótanács, amit rosszul dolgoztam fel! :D
De a téma jó, tényleg... csak nehéz, és sok odafigyelést, gondolkodást igényel, amire nem mindenki ér rá... :) én majd elgondolkodok valamin, igérem!!! :) Mert tényleg tetszik... de ne várj sok képet erre a hétre se... :D
kárnak fenyegettelek meg..... :D
Igen. így belegondolva már em is olyan egyszerű. Pedig tegnap mikor kihúztam ezt, á mondom ez jó lesz, mert 8 téma egyszerre ha úgy nézzük...benéztem rendesen... :D
Talán nem meglepő, a haragban gondolkodok leginkább, ott kellene valami brutkót alkotni... ;D
Haaahaha! :D szép... :D igazából ezek mélyre szántó témák szerintem, amin jócskán el kell gondolkodni.... :) komoly.... nagyon is :P
Remélem azért most jobb lesz a helyzet. Még nekem sincs bakker semmmi ötletem, és bajban is leszek, mert Holnaptól éjszakázok Hétfő reggelig... Beszívtam a saját témám... :D
Dehát sokszor volt már úgy, hogy semmi semmi semmi, aztán hirtelen bevillant az ötlet. Hátha így lesz most is... :)
Az, hogy bennem nem pattant meg semmi szikra, még akkor sem, ha nagyon tág... de majd próbálkozom... szerintem egy ilyen témának érni kell először az emberben... :) Kiváncsi vagyok mi lesz a vége.. szerintem ugyan olyan lesz a helyzet, mint múlt héten... De kiderül! Neked van ötleted? :)
Rendben! :)