Meg probálok és hát ha fogsikerülni de mondjuk a fényképezőgépem se valami nagy tudásu vagy csak még én nem értek annyira hozzá
Vegyél aktívan részt az oldal életében, hidd el, egy egy kommentből sokat lehet tanulni. Próbálj meg te is építő jellegű kritikákat írni másoknak, és gyorsabban megy majd a fejlődés! A kommentek adok-kapok szinten működnek, tehát ha te írsz másoknak, megnézik a képeid, és talán ők is segítenek neked egy egy kritikával! A sablonos témák helyett pedig keress valami nem mindennapit... :)
értem köszönöm a segitséget akkor egy idejig még nem fog fel kerülni kép még nem igazán értek a géphez még csak probálgatom
Szia! A képek az oldal szabályzata alapján kerülnek elbírálásra, az adminok álltal. Törekedj minél érdekesebb (nem sablonszerű), minőségesebb, és egyedibb fotókat feltölteni, és majd azok is kikerülnek a kezdő lapra.
szép napot mindenkinek keződö fotos vagyok vagy inkább hobbi ? az én képeimböl még egyet se raktak ki miért van ez ?
szép napot mindenkinek keződö fotos vagyok vagy inkább hobbi ? az én képeimböl még egyet se raktak ki miért van ez ?
Pestist nem kell provokálni... adja ő magát szabadon.... :D
Itt felül van egy ilyen, hogy hivatkozás beillesztése(egy kék gömb). Arra ha rákattintasz, elő jön egy ablak, ahova a linket be kell tenned. Miután a link bentvan, jelöld ki az egérrel az egészet, és csak simán kezdj el gépelni egy szöveget. A link helyett tehát kapsz egy kék szöveget, ami alá is van húzva, és ekkor tudod, hogy jól beillesztetted a hivatkozást... :)
Kedves Ági! Sejtettem ám,hogy direkt provokálta ki ezt az egészet!:)
Tutu neked,hogy siekrült? Én birka vok hozzá...:)
Egy kis kompakt gépből is ki lehet hozni sok mindent, úgyhogy te csak gyakorold! :)