Zoee, nem lehet kommentet törölni...de ez eddig is így volt... :D mit akarsz eltüntetni? :D
Orsi, örülök, hogy hasznos volt a tanmesém... :D :)
Szép napot mindenkinek! :) Csináljatok valamit a heti témára!!!! :D Máskülönben Pestist ki kell végeznem.... :D :):)
Mindenkinek szép reggelt és sok szép élményt kivánok ,szeretlek titeket. Ha jobb leszek visszajövök.Puszi: Zsuzsa 7 :-( és :-)
Végre rájöttem...köszönöm Ági az értelmes, az ilyenkorra lefárasztott agyamnak is felfogható leírást!:)
Kedves Ttihi66: én is hasonló cipőben járok, szívesen nézem a képeid , ha cserébe Te is megteszed nekem! Előre is köszi: Orsi
Ági neked pedig mégegyszer köszi!
Héééé hogy lehet kommentet törölni? Saját hozzászólást a saját profilomhoz? pussszi
Ilyet! Édesdeden alszok, és az obimról megy a társalgás... :D :D .D Örülök Orsi, hogy szórakoztattunk! :D
Annak is örülök TuTu, hogy béke van :D , és tudtam segíteni! :)
Heti témával kapcsolatban még mindenki a lila ködben bolyong? :) Mer' én igen... :D
rakatam fel pár uj képet nézétek meg véleményt is irhatok rola:)
azt fogom gyakorlat teszi a mestert :) :D
Jó reggelt v. inkább már napot:)) szóval a függőség c.képemhez szeretném törölni az utolsó kommentemet,mert nem szeretném ha elolvasná:) nem durva szöveg csak rájöttem h. inkább törölném. Hát ennyi:) Szép napot mindenkinek!