Na majd mindjárt kiderül... =o)
Nem a saját képeit kell vinni, én úgy értelmeztem, hanem olyat, ami neki nagyon tetszik, és szeretne hasonlókat megvalósítani. :)
Hát Te tudod! =o)
Lehet tudni, hogy melyik képeidet viszed,és hogy mennyi a tandíj?
Pestis, amit én írtam, azt egyszerűen csak el kell hinned szó szerint, és nem látni mögé semmit. :)
A saját útkereséseddel kapcsolatban pedig az a helyzet, hogy ez most valószínűleg eltart még egy ideig, de csakis azért, mert nagyon könnyen el lehet téged bizonytalanítani. Szó sincs arról, hogy a te digitális alkotásaid értéktelenek lennének, vagy rosszabbak, mint a hagyományos fotók, egyszerűen nem is hasonlítható össze a két műfaj, csak annyiban, hogy az eredmény vizutális, és "állókép" alkotás mindkettő.
Viszont nekünk, ezen a weboldalon a fotózást kellene főleg kidomborítani, és tény, hogy amikor megjelenik 1-1 ilyen jobban sikerült digi grafika, akkor minden más kicsit háttérbe szorul. Nem szabad elfelejtened, hogy nekünk itt, mint "adminoknak", dolgunk van, és ilyenkor félre kell tenni, hogy kit, vagy épp kinek a képeit kedvelem jobban, és a "köz" javát szolgálni. Mert nekünk fontos az is, hogy legyen látogatottság, és hogy azok a felhasználók is jól érezzék magukat itt, akik híján vannak mind a fotós, mind a photoshop tudásnak :) Ehhez pedig úgy éreztem, hogy most ez az ideiglenes döntés kellett, hátha bátrabbak lesznek. Egyelőre persze ez nem úgy tűnik, hogy jól sült el, de nem baj, kellett. :)
Részemről erről ennyit.
A fotós találka pedig igen, elég szomorú, hogy akik az elején lelkesek voltak, épp azok egy része mondta le.
Én nem fortyogog csak szerintem senki nem örülne annak amit írok, főleg Pestis nem úgy hogy megtartom magamnak! :)
Igen, ma megyek beíratkozni, vinnem kell 5 képet és egy olyan képet amit el szeretnék érni pl egy magazinból választva! Ja és a pénzt! :D
Ma mész beíratkozni?
Na! Látod ez a baj, hogy mindenki csak hallgat, fortyog magában, de senki nem mond semmit! =oP
Jajj istenem, tiszta izgalomban vagyok már az este miatt, gombóc van a gyomromban:S :D
Nem nem! :)
5 sajátot kell vinnem és egyet amit el szeretnék érni.
A képek pedig : Örökre fogva tart, A kánikula ellenszere és az Örök divat címú kép. 2 pedig általatok még nem látott. Természetesen szignó nélkül, nyers állapotában viszem őket. Az árat nem közölhetem!