Jóreggelt! :)
Még zárásként annyit írnék a tegnapi témámhoz, hogy ne értsétek félre, főleg Nyest úr ne! :D Nem a döntéssel van bajom, és nem is személyes támadásnak vettem, írtam is hogy egyetértek! Csak ezután nyílt fel a szemem, és a képeim "támadtak" meg... :)
Szóval semmi pánik! :)
A találkozóról, meg írjatok már pár sort. Végül jelenlegi állás szerit hányan lennénk, mikor kell odaérni a nyugatiba, mit kell vinni, stb. Mert ha midnen jól megy, holnap meg kell vennem a jegyeket. Még mindig nem tudom 100% ígérni magamat, de reméljük a legjobbakat... :)
Vagyis hát van, csak az megen' glamour kateg úgyhogy azzal meg nem nevezek :)
Van egy kis gáz! :S Nincs ötletem a heti témára! :S
Na most én is jót nevettem:D
Bár nem ismerlek, de szinte hallom ahogy azt a mondatot mondod! =oD
:DDDDD Mi olyan vicces rajta???:DDDDDDD
Általában igen, de már nagyon éhes voltam és fanatikus evőként nagyon rosszul érzem magam, ha nem tudok enni =oD
Hááááhhh "barátom" ezen olyan jót nevettem! =oD
pedig te nő vagy, több dologra tudsz figyelni! ;)
Na látod, már írni sem tudok teleszájjal! =oD
Köszi! =o)
Hihetetlen, hogy milyeneket szoktam itt a gép mögött röhögcsélni! =oD
Van, hogy a párom megkérdezi, hogy kell-e elsősegély! =o)
Volt egy műsor, amiben azt mondták, hogy állítólag ha a géped csatlakozva van a nethez és van webcam-od, akkor állítólag fel tudják úgy törni a rendszeredet, hogy lássák mit csinálsz. Persze ezt te közben észre sem veszed... Néha el szoktam ezen gondolkozni és ha napközben eszembe jut, van hogy elfordítom a laptopot amikor öltözködök... =oD
Elképzelhető, hogy kisebb fokú üldözési mániám van. Gondoltam már arra is, hogy esetleg huzamosabb ideig tartó gyógyszeres kezelésnek kellene alávetnem magam.... =oD