Halihó! Van itt valaki???
Elolvastam amit Pestis írt, de én inkább nem nyilatkozom az ügy kapcsán. :)
Örülök Pestis, hogy itt vagy, és viszonylag mindenrendben!
Hogy őszinte legyek, nem csak téged érintett mélyen a változás, ugyanis ha visszaolvasgattad a fórumot, akkor nem kellett 150 oldalt visszalapoznod és a főoldalon lévő képek sem a "leg"-ek. Persze nem azt mondom, hogy nincs olyan ami dicséretet érdemel, de én látok némi depressziót az oldalon is. Na meg persze nem tudom mennyire vagy képben a hétvégi találkozóval, de eddig nem sok a jelentkező. Ez is rányom egy bizonyos hangulatot az itt lakókra.
A képeiddel pedig egyáltalán semmi baj! Az, hogy most így sikerült a heti téma, nem azt jelenti, hogy nem vagy jó fotós. Hiszen tudod jól, hogy ez egy ilyen világ, éles váltások vannak az "egyszer fenn,egyszer lenn" között.
Úgyhogy tessék munka közben agyalni, jó kis beteg dolgokon, aztán a kezedbe venni a kis gépedet és megvalósítani!
És igen! Egy család vagyunk, ahol jó mindent megbeszélni, mert nem szeretem, ha úgy kell feljönnöm este, hogy még az előző napi jóéjtpuszim van a kezdőlapon!
Szép napot Mindenkinek! =o)
Persze Marcsaa! :) F@sza gyerek vagyok én... :)
Köszi, hogy "beleszóltál"... :))
Az aláírásodon látszik, hogy tényleg nem vagy jól. :) Még sosem voltam depressziós, nálam minden tökéletes.
Természetesen ez hazugság. :) Viszont te kemény legény vagy (?), hamar helyrerázod magad.
...és bocs, hogy beleszóltam. :)
Sziasztok! Itt vagyok! :)
Aranyos, hogy ennyire aggódtatok értem, meg hiányoltatok, de csak 1-2 nap telt el szótlanul... :)
Délutános vagyok a melóhelyen, ilyenkor inkább éjjel nézegetem az oldalt, aztán alszok délig és irány a meló. Ott meg csak most teló van, mert a főnökségtől nem megy a rendszerfeltörés... :)
Meg hát őszintén bevallom, egy enyhe depressziót kellett/kell feldolgoznom...
A heti téma kapcsán létrejött döntések után, nézegettem a portfólióm, és teljesen elkenődtem...azon kezdtem el gondolkodni, hogy most mi is vagyok én... Grafikus vagy fotós? És egyre jobban a grafikus felé tolódtam, elszomorodtam, megutáltam a képeimet, nem éreztem megérdemeltnek a győzelmeket, stb...
Kicsit még most is így vagyok vele, de majd elmúlik...
Nem is tudom miért mondtam el ezeket, nem is akartam, dehát végülis egy család vagyunk... :)
Köszönöm a figyelmet! :)
Pááákóóó
Az biztos, a mostani vagy a múlthavi Digitális Fotóban is megpendítettek valami oltári bejelentéseket a DSLR piacra, kíváncsi leszek ám nagyon... főleg h. karácsony tájékára tervezem az új gép vásárlását... :D
Á, én egész nap figyeltem, sőt a spottr-es srácok közvetítettek is, de tisztára a hobbifotós közeg van megcélozva, DSLR szerintem karácsony környékén lesz, de szerintem olyan gépeket fognak bejelenteni canon meg nikon berkekben is, hogy beszarunk..:D
Üdv mindenkinek!
SIGMA 70-300 mm F4-5,6 APO DG Macro telezoom obit keresek megkímélt állapotban! Ha valaki tud nekem segíteni kérem jelezze!
atesz8412@gmail.com
Köszönöm!
Helló Krisz! =o)
Nyilatkozz csak nyugodtan! =o)