Nem, nem szomorkodok...na jóóó egy kicsit mégis... :)
Most nincs a fejemben beteg gondolat. Csináltam 1 őszös képet, de gépen még nem néztem jó e...
Nyugodtan csináld meg az őszi díszítést, meglátod hipp-hopp itt lesz az. Manapság nincs már átmenet... :))
Na! Nem szomorkodunk!
Tessék menni megvalósítani a fejecskédben lévő betegségeket! =oD
Én most másfajta kreatívkodásaimat élem ki, díszítem a lakást, bár elgondolkoztam, hogy hagyjam a nyári díszeket vagy felrakjam az őszieket, mert nem lehet tudni, hogy milyen évszak van. =oD
Hjajjj bizony, de jó lett volna...
Igen, én is ezen gondolkoztam! =o) Elképzeltem, hogy milyen lett volna leszállni a vonatról és meglátni őket...
Bizony hogy ideje lenne! =oD
Igen, úgy érzem én is, helyesen döntöttem, de most mégis az jár egyfolytában a fejemben, hogy hú már megvolt az összetalálkozás, micsinálhatnak, kik vannak ott, meg ilyenek... :)) :(
Na de semmi szomorkodás! Ideje lenne már fotóznom is... :D
=o) Én is remélem, hogy lesz még...
Igen, ez a Te esetedben olyan döntés, hogy így is úgy is rosszul jössz ki belőle... =o)
No meg azért, hiába nagy ez a család, az elsődleges mindig a feleséged, és a pici lesz! =o) És ez így van rendjén!
Köszike! :))
Aranyos volt Ő is, mert mondta, hogy menjek nyugodtan...dehát na... :)
Áginak is mondtam, hogy olyan nehéz döntés előtt vagyok/voltam...bárhogy is döntök furdal a lekiismeret. Mert Nekik is szinte már megígértem, hogy ottleszek...sajnos így alakult.
De remélem lesz még tali és bepótoljuk... :)
De aranyos vagy! =o)
Akkor jobbulást nektek! =o)
Nem, az megoldódott. Csak asszonykám egyedül mradt volna itthon, betegen, és nem vitt rá a lélek, hogy itthagyjam... :) :(
Nekem is van néhány őszös képem, de abból a sablonos fajtából... =oD
Majd kitalálok valamit... Az a baj, hogy az ablak díszítéséhez is gyűjtöttem leveleket, de nem nagyon találni még igazi szép színes leveleket, mert szinte még minden zöld...
Az ablaktól el vagyok most ájulva... =oD nagyon jól néz ki, majd még kipótolom, ha lesznek bordó, meg vörös levelek... Ehhez hasonló.