Az ilyen vásárlásokkal én is így vagyok... :)
Minden biz-baszt meg tudnék venni... :D
ami a dekorációt illeti,én bevallom annyira nem szeretem. elég minimalista vagyok szóval nálam ezek a csecsebecsék megállnak a gyertyáknál...igaz nemrégiben beszereztem egy nagy vázát amibe szárított lótusz van. egyedül a karácsony a kivétel amikor feldiszítem a házat, mert az kell az ünnephez... va egy kedvenc kertészeti áruházam (hatalmas..) na ott van minden ami szem,szájnak ingere..azt hiszem nem lenne az a pénzmennyiség amit ne tudnék ott elkölteni...
Szia Szaszidi! :)
Igazad van, itt is lehet dumcsizni és jól érezni magunkat. :) Koccintani nem tudunk, de sebaj... :D Én még csak porszívóztam ma egy kicsit, azon kívül fetrengek és élvezem a nyugodtságot, mert a hetem az valami eszméletlen rohadt rossz volt a munkahelyen.
Hát TuTu az tény, hogy ilyesmit érdemes saját kézzel készíteni ,mert tényleg nagyon nagy pénzeket kérnek el úgymond a semmiért... még lehet én is megpróbálkozok vele. :D
Eddig én csak télen díszitgettem Karácsonyra, de az tnagyon bírom élvezni, szeretem...
én most élvezem a jóidőt... itteni megszokotthoz képest egész meleg van, kinn ülők az erkélyen egy bőgre finom kávé, egy csokis kroászánt és aTI társaságotokban, lehetne ennél jobb egy szombat délután??
hello fiatalok,énis itt volnék,mármint itthon... most fejeztem be a takarítást megcsináltam az uracskámnak egy jó adag kaszinótojást,imádja....na semmi szomorkodás,, itt is lehet dumcsizni nem????
Naaa, akkor nem biztos az, hogy szar... nekem is van ám ilyesmi ötletem, csak a színekre várok... =oD
De lehet, hogy neked hamarabb lesz meg! =o)
Az a durva, hogy mindig megpróbálom az adott évszaknak, ünnepnek megfelelően díszíteni a házat, kívül belül, és pár száz forintból megvan az egész.... Elképesztő, hogy milyen összegeket kérnek el különböző dekor cuccokra, amik egybe vannak, közben meg otthon te is meg tudod csinálni kevesebből, a saját elképzeléseid szerint, és addig is kikapcsolódsz... =o)
Hát igen, a színes levelekre még várni kell! :)
De jól nézhet majd ki biztosan! Kedvet kaptam én is hozzá! :D
Az én fotóm is sablon, meg nem a legjobb. Ilyen minimál szerű sz@r... :D
Persze csak egyszer gondoltam elküldeni... =oD
Nekem is van néhány őszös képem, de abból a sablonos fajtából... =oD
Majd kitalálok valamit... Az a baj, hogy az ablak díszítéséhez is gyűjtöttem leveleket, de nem nagyon találni még igazi szép színes leveleket, mert szinte még minden zöld...
Az ablaktól el vagyok most ájulva... =oD nagyon jól néz ki, majd még kipótolom, ha lesznek bordó, meg vörös levelek... Ehhez hasonló.
akkor te a nők álma vagy Pestis,az én párom teljesen kész van amikor tök heppin hazaérek egy ilyen bevásárlásból és meglátja, hogy egy újabb gyertyát vagy gyertyatartót húzok elő a szatyorból.nála ilyenkor totál sötétség van és nem érti mért????