Ne már! Én csináltam/csinálok egy párat.... =o)
Nem haragszol, ha esetleg feltöltöm? De mondjuk ettől függetlenül Te is feltöltheted, csak épp nekem is ez járt a fejemben... de azért kíváncsi vagyok a tiedre is... =o)
Áhh felejtős, nagyon xar... :D
Pestis! Megcsináltad az őszös képeket?
Én is úgy éreztem, hogy túl tág téma... =oD
Nem számítottam rá, hogy ennyire szegényes lesz... Elég tág témát adtam, de lehet ez már túl tág... :D
Sajan úgy néz ki, nekem most nem lesz semmi...azért még bármi megtörténhet... :)
Na hazaértem, egy csomó színes levél társaságában! És találtam bordót is! Vááááá.... =o)
Áááá... ne is mondjátok.... már félek bemenni az OBI-ba meg a hobbyboltba ahol a kellékeimet szoktam vásárolni... =oD
Valóban elég szegényes lett a heti téma, de volt már rá példa, úgyhogy nem keseredünk el... =oD
épp azt néztem az imént hogy elég szegénykés a heti témára beérkezett alkotás... te nem rukkolsz elő semmivel???
Ha ezen múlik, akkor igen...az vagyok :D Volt olyan, hajnali 3kor egy berúgós Tescos bevásárló körútról a hónom alatt lézerképpel, dísztárgyakkal keveredtem haza...és ez nem egyszer...
Szeretem a dísztárgyakat, meg az ilyesmiket.
Igen, már jobban van kicsivel, bevált a gondozás! :) Köszönjük! :))
remélem az asszonykád már jobban van, de ha otthon vagy és ápolod akkor már az félsiker nem???