Esel, nem is olyan távoli azért, meg addig legalább lesz időm meggyógyulni... :)
Látom nagyon jó volt a tali! A kecskemétit várom én is, mert azon ott szeretnék lenni ha csak nem kell megint dolgoznom. :/
Halihó! Én is megérkeztem! :D és halálra unom magam! :)
Mielőtt még azt hinnétek, hogy én nem bírtam senkit, meg amúgy is paraszt vagyok, szeretném elmondani, hogy nagyon örülök, hogy megismertelek titeket, mindenkit, egytől-egyig, mert nagyon kellemes kis társaság volt, őszintén mondom, nem gondoltam volna, hogy ennyire jó hangulat lesz és, hogy mindenki ilyen jó arc :)
Jókat beszélgettünk, eszméletlenül sokat röhögtünk (nekem fájt az állkapcsom), olyan sztorik születtek, amiket soha nem felejtünk el! (mandulaműtét, hamburger, fahéj, tequila, trabant, kád, fényképezőkattogás, vakuval vakítás, "ez neked derítő??", stb.. :D)
Az az igazság, hogy nekem elég nehéz volt a tegnapi napom (családi ügy), azért nem néztem még se képeket, és azért nem is nagyon voltam itt sem jelen.
A lényeg, hogy übergigamegaistencsászár társaság volt, túlzások nélkül! Mekkorákat tudnánk mi még bulizni együtt, te jó isten.. :D
Remélem a következő talin is ott tudok lenni! :)
Juj tényleg Bari sincs sehol... remélem minden rendben ^.^
Soli, az obi megfordítása az Nyest kopirájt asszem, itt írta valamelyik kép alá, de azért kössz :D :D ^.^
Deniels és mindenki más, jó munkát, már én is húzom az igát :D:D
Miért mikorra van tervezve?