Jiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhááááá!
Megérkeztem! :)
Kis pofámról leég a bőr, de még nem volt annyi időm, hogy foglalkozzak a képeim...öööö Ági képeinek feltöltési mizériájával, nem gonoszságból, csak egyszerűen...nem volt időm...na...
:)
Eskü minél előbb eljuttatom jogos tulajdonosához! :)
Amúgy Kiba*ottmód örülök, hogy ott lehettem szombaton, és imádom a kis pofitokat! :)
"Deady" Hatalmas arc vagy!:)
E"z"el nem kevésbé, és az az obi megfordítós trükk...állat!
Blackswan remélem nem csúsztad le a vonatot, és eljössz legközelebb is...érzem, hogy kihoznánk belőlled az állatot...jó értelemben... :)
Zojé esküszöm ha ezt túléled elviszlek csepelre! :)
Ági, respekt a képek miatt, amint tudom küldöm, de rettenet hetem lessz...plíz bí pésönsz! Pusim kurec :) vagy ilyesmi már ha fonetikusan is! amúgy nagy ölelés!!!
A Kácská Femily kikészített! :)
remélem nem hagytam ki senkit, mert akkora bunkó vagyok!
Köszönöm srácok!
Megyek melózni...vár a kerület!
pussssssszzz!
Ja ja jóreggelt, és irány a meló, egy disco rendszert kéne ma össszapakolni egy helyen, véglegesre és jó is legyen. na majd sietősre fogom...DD
Jóóóóó Reggelt fotozok.hu lakók!!!!!!! szíp fényéket mára nektek ^.^
Kösszi, igyekszem :)
jó éjt ^.^
Uff, az kemény... :( Nekem is tele van a fejem mindennel... de muszáj lefeküdnöm, mert holnap egész nap talpon kell lenni.... :)
Próbálj meg te is aludni!!! :( :)
Jóéjt EsEl! :)
én is... 6kor... és este 10ig meló.... de csak nem tudok elaludni, tele van a fejem... :/ :))
Igen, valami olyasmi.... :) Csak mint mindig... :) Egyszer úgyis aludnom kell! :D A baj csak az, hogy reggel korán kelek :(
Fönökasszony ismét álmatlanságban szenved? :D ^.^
Jó éjt Zoee! ^.^
Remélem Soli te is jösssz kecskemétre!!