Ne hülyéskedj már.... :) Totál imádom a fotókat amiket Te csináltál.... :) De ezt már többször is kifejtettem, sok lesz a dicséret már!! :P
Pestis Hidd el hogy megéri eljönni.............. de akkor neked annyi :D arra készülj!!
Igen, igen, ezért kérek mindenkit hogy legközelebb ha gépet cserél akkor a memóriakártyáját is tegye át, így nem lesz kavarodás! Persze ezt saját magamra is értem! :D
Ha a facebookos képekre gondolsz, ott nem mind Esel fotográfi... :D Van amelyiket Katka csinálta, csak Esel gépével.... ááááá, teljes káosz van a képek között..... :D
Esel láttam a képeket amit Ágiról készítettél, nagyon jók lettek! :) Ja és közben irigykedtem :P :D
Sziasztok!
Örülök, hogy máris körvonalazódik az új találkozó! :)
Kúlön köszönöm a figyelmességet az időpont terén! :)) Ígérem most ott leszek, nem szólhat közbe semmi, max ha elüt egy boeing! :D Ha kell dolgozok 3 x 24 órát azért a napért! :))
Most pedig pihenek tovább...koránkeléstitiszem van... :D
Na jól itthagyott mindenki! :D Akk én is megyek! :)
Tegnap voltam katonás fotózáson, olyan nehéz volt a fegyver, hogy izomláz van a karomban :D
Igen olvastam a kommenteket, úgyhogy tisztában vagyok azzal, hogy melyik esel és katka kép! :D de mindegyik nagyon jó amit felraktál! :)