Nekem sincs sajna! :D
Igen persze, ha lenne egy D700-asom egy jó obival akkor lehet,hogy én is ezt mondanám! :D
hát épp ez a probléma hogy kell! Úgy fotózd hogy ne kelljen!
Ha már lefényképezted akkor készen vannak! :) ;)
Ez persze nem azt jelenti,hogy minden képet fullra retusálsz: de majdnem mindeggyiken kell színkorrekciót,vágást, és egyéb dolgokat csinálni....
Hogy nincsenek készen :D
Mi a probléma a nyers képekkel?????
Hüjjje vagyok basszus. Most oktassam ki az etikáról???? Utána én leszek a mumus!! Nem is értem! Ha már voltam olyan kedves,hogy ingyen megcsináltam a képeket és dirrekt szóltam h ne rakjon ki nyers képet, a másik meg hogy fel sem tünteti hogy ki csinálta a képet.. Nem is értem az ilyen embereket. Te se hagyd magad Katka!
Zoéé: Nem vagy egyedül, nekem is ezt csinálja az egyik csaj, sőt a retusált képeket is vagdossa... Ne add oda neki a nyerseket... :D
Jahh csak ha fotóztál-e már egymás után 300-400 képet, és közben az idő szorít,meg a modell is nyűgös és már te is fáradt vagy. Nem tudsz minden exponál minden egyes momentumra odafigyelni. Néha észre se veszi az ember,hogy épp belóg egy valami szar a képbe..:) de azt hittem pont itt nem kell magyarázkodnom ilyenek miatt :D Na mind1...