20éves lányt?:D Tudnék! :D Elviszlek a kungfu mesteremhez és mutat egy két olyan rúgást ahol, garantáltan megváltozik a nemi identitásod sőt a hangod is szép magas lesz :D:D najó viccc vót, hát belőled nehéz lenne ;)
Jóreggelt! :)
És belőlem tudnál csinálni? :D
Ha belegondolsz akkor ezt teljesen normális,hisz a modell képek alapja a retus, és itt most nem a színkorrekcióról van szó meg a vágásról mert az még egy szoció fotón is megcsinálja az ember.
A másik,meg hogy ha valaki komolyan ezzel akar foglalkozni, akkor versenyképesnek kell lenni! Az emberek többsége soha nem a teljes valóságra kíváncsi! :) Illúziót kell adni az embereknek,mert ilyenek vagyunk! Sok nőnek így sikerült önbizalmat adnom,hogy sikerült a képből kihozni a maximumot,persze a normális ízlés határt mindig betartom! Ez azt jelenti,hogy egy 50éves hölgyből nem csinálok 20éves lányt:) Ez alap!
A szabadben készült képeimen én sem vágok, vagy csak nagyon minimálisat. Viszont a beltéri képeimen apám.... ha látnátok hogy néznek ki az eredeti képeim.... katasztrófálisak. :D :D :D Azokon szoktam a legtöbbet dolgozni... :D
Teljesen egyetértek Deadnessel ami a retusálást illeti, tényleg kell, én kötelezővé tenném minden emberábrázolásos fotón. :D
Bodykrisz: Mintha magamat hallanám... eleinte én sem akartam retusálgatni, akkoriban azt mondtam hogy mindenki legyen olyan a fotón ahogy a jó isten megteremtette.
Aztán jöttek kérdések a modellek felől: "A szarkalábakat a szemem alól miért nem szedted ki?" Túl széles vagyok a képen, nem tudnád módosítani?" A fogaimat ki tudnád fehéríteni?" Nagy a lábam, a fülem, a kezem, kicsi a mellem. légyszi valamit csinálj vele!"
Ezek után kénytelen voltam megtanulni retusálni úgy ahogy a modellek elvárták tőlem! :)
Most kíváncsi lettem ezért megnéztem az egy évvel ezelőtt készített képeket rólam. Fotós készítette őket, megkaptam az eredetit és a készeket is, egyszerre 4 csajt fotózott, váltogatva ugye.... egy képemből sem vágott és így amatőr fotós szemmel semmi probléma a képekkel.
Értem!
A másik meg ugye, hogy egyedi képkivágásokkal lehet nagyon jó hatásokat elérni, pl. itt:
http://fotozok.hu/webgal/orginal/165/1317307817.jpeg
Írtad, hogy neked pont a vágás tetszik a legjobban! :)
Ezt teljes képkockával nem tudtam volna megcsinálni.
Magyarul azt akarom mondani, hogy a kreativitásnak is jót tesznek az egyedi képkivágások, sokszor ha az alapfotó nem olyan nagyon ütős, de jól vágod, akkor már nyert ügyed lehet.
Így van Dady!!! :) Köszöntem...most megyek retusálni,meg vagdosni:P:)
hellllóóóóó-bellllóóóóóó ^.^