Eddig csak benn használtam. Mivel elektromos áram kell hozzá, csak valami brutál hosszabbító segítségével tudnám használni :D
Szia! :)
Én is hasonlót tervezek majd, de szerintem modell nélkül, megint Kecskemétre megyek, megnézem mi újság az Arborétumban. Kellene már pár új portré, de természet fotóból sem állok olyan jól. :) Sajna az összes modell az én környékemen lakik (Újlengyel) Kecskeméten meg nincs is senki... :(
Nekem is ez volt amikor még dolgozni jártam, hajnalban mentem, este jöttem, napfényt csak az irodám ablakából láttam, nagyon rossz volt. Ja és hogy mindig melegen kellett öltöznöm, reggel hideg volt, este hideg volt, az átmenet ami meg napközben volt azt nem is éreztem... :(
Beltért én sem szeretem annyira, most ki is tiltottak a nappaliból, mert ebben a hónapban parkettázunk, meg tapétázunk szóval ha akarnék sem tudnék. Mellesleg a természetes fényeknél nincs szebb a világon! :) Hamarosan meg lesz az M42-es átalakítóm, már úgy várom! :D :D :D
Sok sikert a fotózáshoz, szép fényeket! :)
A villanj körte szettedet kint is szoktad használni vagy csak beltérben??? :)
Ha jó idő lesz, én elvileg fotózok majd egy szép kis két éves szőke kislányt, szeretnék egy szép, avaros-erdős-piroskás fotósorozatot a kislánnyal :) Szerencsére az apja is szét van varrva, úgyhogy nem fog tőlem félni (remélem :D).
Tudod mi a rossz? Az, hogy mire végzek a melóval, szinte már sötét van, 1 hónap múlva meg már az is lesz.. és így csak hétvégén tudok fotózni -.-.
A beltéri dolgokat meg nem nagyon szeretem, csak ha kénytelen vagyok.. :(
Hahó, van itt valaki?
Na nehogy már megálljon az élet itten! :)
Ki mit tervez hétvégére? Van valami fotózás kilátásban valakinek??? :)
Nekem már elvonási tüneteim vannak... :)
nah ja, az alma :))^.^
tudom SL, de sosem volt türelmem játszadozni ezzel,most meg már nem is kell....
lehet telórol írni amúgy is, deditől tanultam: frissited az oldalt ahova írni akarsz és mielött betöltene teljesen, de már beatta az író mezőt megállítod a betöltést, és láááám ^.^
az alma finom és egészséges.....
Jáj ti almások!!! :D
Vagy benzines aggregátor! :D