Húúú... nem irigyellek, én most értem haza.
Annyira szerencsétlen voltam a héten, mert menni akartam fotózni a Köröshöz, de természetesen amikor ráértem volna, akkor esett az eső, ma nem értem rá így sütött a nap... holnap is bepróbálkozok, bízok benne, hogy sütni fog a nap...
Jól öltözz fel! =o)
Én hajszárítóval melegítem épp magam.... de már kezd kicsit forró lenni a kicsike.... :) :D Most meg be kell bicajoznom a városba, mert van egy csomó dolgom....grr... meg fogok fagyni :(
Köszi Ági! =o) Én is így gondolom, csak biztos ami biztos megkérdeztem.... =o)
Hamarosan érkezik a fotó...
Ne is mondd...én majd megfagyok....egyfeszt forró teát iszok, szerintem már a vérem helyett is tea folydogál az ereimben. =oD
Tutu, szerintem a méret megváltoztatása egyáltalán nem számít "manipulálásnak"...úgyhogy szerintem nyugodtan változtasd meg a méretet. Ha más nem, a fényképezőgépen is át tudod állítani... :)
El vagytok tűnve drágáim.... tél előtti depresszió? :D :)
:DASD :_D
Szerbusztok! :)
Ejj de bamba voltam emberek! Jó pár napja nem tudtam a Heliosal normálisan fókuszálni távoli dolgokra, gondoltam azért mer' fix, meg ilyesmi. Tegnap megint próbálkoztam, és már nagyon gyanús volt....kiderült, hogy a közgyűrűkből a legkisebbet rajtafelejtettem, és nem vettem észre... :D
Bamba vagy Pestis! :D
TuTu: Szerintem megválaszoltad magadnak a kérdést rejtetten :) Mivel mobilneted van emiatt nem nagyon tudod felrakni másképp. Krisz is engedélyezi hogy a méretet módosítsd szerintem!
Sziasztok! Van itt valaki kerdesem lenne valaki Adminhoz!!!
Illetve tanäcsot kerek mert valami nem jo megint a ket utolso kepemnel, es szeretnem tudni mi az, ha nem problema,hogy tanuljak a hibämbol.Nagyon köszönöm valaki välaszat!!
Üdv.
Krisz! Nem kapok választ a kérdésemre? =oD
Photoshopban annyit lehetne szerkeszteni, hogy a méretét kisebbre vegyem a képnek? Ugyanis 100x75 cm-es és ha így tölteném fel, nem volna túl élvezhető, plusz mobilnetről töltöm fel, mert pénteken ezzel rendelkezem csak....
Köszi! =o)
:) felöltöztem rendesen... csak a kezem fagyott le kicsit :)
Holnap megyek Pestre a suliba... nagyon izgulok, nem tudom mi fog történni pontosan.... :) De ma Zentán leállitottak az utcán, és megdicsérték a képeim...jajjjjnekem, de jól esett :)