Az én kutyusom nem csinál ilyeneket... :) Bár ő mindig okosabb volt az átlagnál... :D Apa kutyája meg (retriver) szét szed mindent amit ér.... az fene egy dög....:D Nem is hallgat senkire, csak rám. Velem totál értelmes, mert tudja, hogy nem lehet szórakozni.... :D Másokkal meg úgy viselkedik, mint egy idióta. Ugrál, nyalakodik, meg minden...
Macskánk egy van, de a két kutya mellett nem sokat látom... :D
Én macskapárti vagyok, de azt hiszem ezt nem kell mesélnem.... =o)
Ettől függetlenül van kutyám is, kettő... imádom azokat is! =o)
Azért a kutyák is tudnak ám sumákolni.... Amikor megyek ki és látom a szemén, látom ahogy néz, hogy valami rosszat csinált... ezután szoktam megtalálni a szárítóról lerángatott ruhadarabokat, meg a kapuig hurcolt nagy cupákokat, meg ilyenek! =oD
Áááá, én egyébként se szeretem a macskákat... sőt. Alattomos állatkák véleményem szerint :) Kutya párti vagyok! :D
Akkor elkezdem küldeni őket.... =oD
Most egy- másfél óráig nem fogok írni, mert a képeket küldöm Deadnessnek, ha kész vagyok, akkor jövök....
=oD
Hahahaha, na attól kiborulna :D
Én sosem fogok hozzászokni! Brrr...... =oD
Tőőőcsek? Nekem van egy pár millió macskuszos fotóm! =oP
Vigyáz Díd, mit kérsz, mert elküldöm az összeset az e-mail címedre, egyesével! =oD
Daddyyyyy :D
Majd lassan hozzászokunk szerintem a hidegekhez, és nem kell annyira felöltözni már :)
Jól is esik a fotósléleknek, ha simogatják! =o)
Nekem is iszonyatosan szokott fázni a kezem, és a héten már láttam egy-két csajt kesztyűben... elképzelhető, hogy én is előkotrom... csak mondjuk, nem tudom mit fogok még magamravenni a nagyobb hidegekben, ha már most is be vagyok öltözve, mint az eszkimók.... =oD
Méééég macskákat méééég!!
http://img2.etsystatic.com/il_170x135.268019698.jpg
=oD Na hát ezek is olyanok, hogy leguggolok és egyik az egyik térdemre, másik a másik térdemre rakja a mancsait és felborítanak, aztán össze-vissza nyalnának.... kis gyagyások.... =oD
Itthon azért a macskák is érzik, hogy előnyben vannak és van, hogy a macska veri a kutyát! =oD
Bár ezek kistestűek, keverékek, az egyik az út széléről lett megmentve, a másik pedig a kölyke, úgyhogy nem sokkal nagyobbak a macskáknál. =o)