Hát igen Ági, igazad van a filmes világgal kapcsolatban. Tegnap lőttem a Zenittel is képeket, igaz abban most FF filmtekercs volt, nem is volt olcsó (1400 Ft) kíváncsi leszek mennyi képet rontottam el, mert ott ugye bár csak manuális az élesség állítás... :( De remélem jók lesznek! :D
Ha már kabát:
A Tesco-ba vettem 1-2 éve egy balonkabátot de imádom, krémszínű szép varrássokkal, olyan igazi nőcis. A nagy szövetkabátomat, pedig a Mango-ba vettem, nem volt olcsó, de imádom, olyan szövetkabát szerű, szép fazonnal, fekete, szép varrássokkal, olyan mint egy nagy ruha, térdalá ér, csak már egy kicsit nagy rám, de legalább alá tudok öltözni... :D
900Ft-ért vettem egy kis kabátot (átmeneti kabát) az Invázióba, de olyan meleg és jó az anyaga, imádom! :) Ott is érdemes szét nézni! :)
Szia Katka! Én is sokat gondolkodtam már, hogy mit csináljak a képekkel, biztonsági másolatom nincs sajnos, de kellene egy külső memória is azt hiszem...csak hát az drága... Gondoltam, hogy kiirok mindent cd-re, de az meg pár év alatt tönkremegy... Ezért voltak jók a régi filmes gépek.. :) Ez a digitalizált világ egyre jobban ellenszenves nekem...
jajj nézd már, itt is elhaladtam az 1000 hozzászólást.....:D kemény :D
Sziasztok!
Nekem tegnap volt fotózás, nagyon élveztem, jó volt. A modellek is ügyesek voltak. Most válogatom a képeket, meg majd kezdem a retusálást, épp a raw-ot másolom a gépre. Ajj basszus épp látom, hogy már alig férek el a gépen a képektől, olyan sok helyet foglalnak a raw-ok.... :( Van külső vinyóm is, de én annak a híve vagyok hogy inkább mindenből legyen biztonsági másolat... De akkor most hová tegyem őket????
Én Pesten láttam meg tegnap életem kabátját, egy használt ruha üzletben. Felpróbáltam, nézegettem magam a tükörbe, de nem vettem meg, mert anya megölt volna... :D:D:D Ha elfogadsz egy jótanácsot, nézz szét a használt ruhák között, nagyon jó dolgok vannak!! :) Én se találtam már évek óta kabátot magamnak, ami csinos is, meg meleg is, ezért már kb 5 éve ezt a szövetkabátot hordom (ami persze nem az az igazi szövetkabát, hanem csak ilyen idézőjeles szövetkabát:D ), de nagyon imádom! :)
Télen mindig alá veszek egy jó vastag pulcsit, és tádáááá, már nem is annyira hideg :D
Sajnos nálam a szövetkabát csak átmeneti, mert nagyon fázós vagyok... és éppen télikabátot keresek magamnak, de úgy tűnik még nem gyártották le azt a darabot ami nekem igazán jó lenne.... Ilyen stílusút keresek, mint a szövetkabátom, térdig érőt, gombosat, megkötőset, csinosat,nőciset, de sajnos mindenhol csak a ráncos, susogós tengeralattjárószerű kabátok vannak amik nagyon nem tetszenek.... =o/
Nem tudom mi lesz így....lehet hogy idén is a szövetkabát lesz a télim is...
Na igen, nem sok időd van, meg így hogy ideg van eléggé bekorlátozódott a helyszínek száma is, bár lehet, hogy éppen egy pár színesleveles kép belefér. =o)
Én is szövetkabátba járok már... :) Naaagyon hideg van.... :S
Én holnap Dominikának(már láthattátok...:)) csinálok egy új portfóliót, mert szeretne valahova jelentkezni modellnek... hogy hova, azt nem tudom, de nagyon oda kell tennem magam.... :D Kicsit félek, bele szeretnék tenni valami egyénit, viszont tegnap este szólt, így az időm nagyon kevés... de majd járatom az agyam :)
=o) Jól hangzik! Én végre kialudtam magam...holnap ismét munka! De nem bánom, mert nagyon jól érzem magam, most kezdem betanulni a különböző folyamatokat,tök izgi! =o)
Előkészítettem már a szövetkabátomat is, mert már tuti abban megyek dolgozni....
Húúúúú imádok turiban vásárolni! Sokkal jobb cuccok vannak ott,mint a plázában... Ezt a kabátomat is turiban vettem. Lila színű,imádom 1800 forint volt és még nem használta előttem senki! =o)
Most is az lesz egyébként, valószínűleg ott veszek kabátot, csak nemigen van időm mostanság és délutánra már nem nagyon vannak normális cuccok...