Animációs filmek jöhetnek? Szörnyek az űrlények ellen, Toy story-k, Verdák 1-2, Megaagy, Rio, Örzők legendája, Aranyhaj és a nagy gubanc, Hercegnő és a béka... hirtelen ennyi.Én ezeket szoktam nézni amikor rosszkedvem van! =o) Vagy egyéb mesét. Például én a Vili a verében nőttem fel(kívülről tudtam a szöveget, és a videókölcsönzőbe csak azért vittük vissza, hogy ne büntessenek meg a késésért, de mindig mi vittük el utána),és egyik szülinapomra megkaptam eredeti dvd-n! =o)
Horton - Hears a Who
"Az én virágomon mindenki póniló. És nem esznek semmi mást, csak szivárványt és lepkekakit!"
Ha szereted a meséket... :))
Persze hogy ilyenkor tűnik el mindenki:(
Tud valaki egy jó depresszió üző filmet? Tipikus amerikai vígjátékok most ne mondjatok plz.:)
Köszi:)
Juhhé megrendeltem:)) http://www.artwork.hu/termek/0/323063/50mm_f_1.8G_AF-S_objektiv/index.php
Nah asszem a Static-X a nyerő! :D
Ági a Te ajánlásod inkább már munka utánra való, mikor hazaérek, leülök, és körbevesz ismét a nyugalom... :))
Befelé metál kell, hogy féljenek tőlem... :D :D :D
Hahaha, az nagyon laza zene... :) :D Semmi köze a metálhoz! :D
Tudom tudom, lemaradt egy betű... :D :D :D
Köszönöm a segítséget! :) A Morcheeba az se tudom kijaz mijaz...megnézem! :D
Static-X, As I Lay Dying, habár nem thrash, a static az modern metal, a másik meg metalcore istenség, de mindkettő elég energikus.. ;D
Hja, és nem trash metál (mert az szemét metál lenne :D), hanem tHrash, azaz csépelő metál :D
Hortoooooon! Azt is imádom! =o) Kedvencem belőle Katie! =oD