Ezért jó a nőknek...ők egyszerre több helyre is tudnak figyelni :P :D
7vége: tegnap duplameccs (Sharks - Tigers és Wolves - Cowboys), most kéne csinálni a képeket de Texans@Ravens a Sport2-n :)
Kaptááál :P
=oD Kekeckedünk-kekeckedünk? =oP
Akkor szeretnénk némi ízelítőt kapni azokból a képekből! =o)
Én egy pohár vízzel, pólóban és nadrágban üldögélek és a szebbnél szebb mai fotóimat dolgozom ki a gépen.. :D
Hellószia! Van itt valaki? =o)
Meséljetek valamit, kivel mi történt a hétvégén, mit terveztek a jövő hétre, mit csináltok most?
Én egy nagy zacskó szotyival, egy bögre forró teával és egy leopárdmintás pléddel üldögélek és szebbnél szebb fotókat nézegetek a neten... =o)
Köszönöm! teljesen igazad van :) Deadness, így teszek!
Szia,
Nem szeretném, hogy rosszindulatúnak vedd a kommentem, de a szabályzat éppen azért van, hogy elolvassa mindenki, aki ide regisztrál.
Remélem megérted, hogy nincs senkinek sem kedve begépelni ide teljesen ugyan azt, mint ami a szabályzatban áll.
Sziasztok Társalgók!
Tudom egyszerübb lenne elolvasnom az oldl szabályzati leírását, de én még is inkább az ittlévőket, benneteket kérdezlek!
Mindenek előtt szeretettel köszöntelek és üdvözöllek benneteket! A kérdésem az lenne, hogy ha feltőltök egy fotót, az mennyi idő múlva jelenik meg a " közönség" számára, és az, hogy csak egy komment után tudok egy képet feéltőlteni, vagy mi is itt a szabály ezügyben ? Segítségeteket előre is köszönöm!
Tisztelettel egy új tag: Verpix
Hahaha! :D
Na akkor azt csináld meg, hogy a nem írós kezeddel tenyérrel lefelé köröket rajzolsz az asztal felett, mintha egy labdát görgetnél, és közben rajzolsz egy egyszerű négyzetet a másik kezeddel egy lapra... :D