a mainál könnyen lesz jobb... :)
Jobbat! :D
Jónapot jónapot!
Jóéjt Mindenkinek. Megyek ismét aludni...öregszek... :)
Pápá
Na pajtik, megjöttem! :)
Elég érdekes volt ez a rendezvény fotózás... nem igazán az én világom, de majd belejövök. Ami a leginkább hiányzott az művészi lehetőség, de lettek azért olyan képek is... :)
Összegezve jó nap volt, megismertem két fotós kollégát, velük gyorsan eltelt a nap. reggel 9-től este 6-ig csattogtattam a gépet, csóri... :(
Gondoltam hazafelé veszek egy újságot, de az árusnál még a kirakatban lévő címlapot sem tudtam elolvasni úgy hogy letettem róla.... jójózik a szemem... jáááájjjj... :( Elfáradtam de nagyon, majd holnap megnézem a képeket... :)
Sziasztok! :)
Szörnyűséges nap volt, teljesen kialvatlanul ébredtem, és reggel 10ig mindenhol elaludtam aahol leültem... :D Hazaértem, ledöltem és KO... :) Most pedig eszek, aztán szerintem még szundi, mer' nem bírok élni... :D
Örülök Ági, hogy ennyire tetszik a zene! :D Osztálytársaimat, barátokat ezzel öltem régen minden buliban! :D :D Sokszor hallgattam én is, mire rájöttem, hogy a végén Sári néni már nem is olyan rossz, mikor ki kell lépni az ovi ajtaján a gonosz iskola felé... :D
Pestiiiiis! :D Anyukámmal hallgattuk az ovi beat-et ebéd közbe... :D Vége lett a dalnak, anyukám eképp szól: "nah, eddig a Sári néni volt a rossz, most meg érte harcolnak!? Nem értem...." (és értetlenül néz maga elé...:D) :D:D Jó ez a dal... :D :)
nah mindenki sehol?
Nah hát itt jön az idő komponens a képbe :)
Azt én is remélem... :) Az enyémet nem lesz nehéz túlszárnyalni... :D