Köszönöm! =o)
Egyébként nem volt egy egyszerű eset a MM.... Pfff..... először szegény kollégámat akasztották ki, aztán én is felspanoltam magam.... =oD
Természetesen ilyenkor még munkaidőben is tobzódnak az emberek az ingyé' hitelért... Katasztrófa... két ügyintéző van össz vissz. Mikor odaálltam akkor mindkettőnél egy egy ember álldogált, na mondom beállok a sorba. Szépen oda is álltam, természetesen nem a nyakukba, hanem 3 lépéssel hátrébb, de azért feltűnően, hogy lássák, oda várok. Állok már negyed órája, amikor egy parélj odanyomul a szerencsétren éppen ügyet intéző emberke nyakára és néz... erre az ügyintéző kérdezi tőle, hogy WTF, mondja hogy hitelért jött... Na ekkor nekem sem kellett több, elővettem az igencsak szúrós tekintetemet és az ügyintéző egyből levágta, hogy mi van, azt mondja Paréj elvtársnak: Tessék várni egy kicsit, mert a hölgy hamarabb érkezett, adjak esetleg időpontot?(Jelzem ez délután kettőkor volt és időpontot csak 4 utánra tudott adni...) =oD Mondom, helyes.... na 20 perc után sikerült is sorrakerülni, fél órába telt mire minden adatott összehalásztak belőlünk, ezalatt 3 db ügyintézővel sikerült a hitelünket elintézni, ugyanis szaladgáltak a kasszától a pultig, mint a mérgezett egerek.... na de aztán nagynehezen meg lett! El sem hiszem! =o)
Azt hiszem ma vele alszom! =o)
Gratulálok és szép fényeket TuTu!! :)
Köszi Pestis! =o) Az biztos, pláne, hogy a 21 alapvetően a szerencseszámom! =o)
Gratula Tutus! :)) Erre a napra öröke emlékezni fogsz! :))
az 1100D-t mondtad az obit meg sejtettem... :)
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! =o) Amióta megvan nem lehet a vigyort letörölni a fejemről! =oD
Ja.... bocsi! =oD A gép 1100D 18-55 IS obival! =o)
Yuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu,gratulálok!!!!! :)))))))))))
Köszi Esel! A legelsőt meg is lehet tekinteni Fb-n. De persze az csak ilyen "welcome" fotó! =o)
Aaaaaaaaajjjj... alig várom, hogy kiszabaduljak a természetbe és fotózzak! Máris imádom! =o)
Annyira jó vagy :D
I <3 Canon!! :)