Heheheheeeeejjjjjj! Anyuka lettem! =o)))))))))))))))))))))))))))))))))))
El sem tudom képzelni, hogy hogyan tudtam eddig Nélküle élni! Eszméletlenül boldog vagyok! =o)
Úgy lesz Ági! :D
De Dedi! Ha esik, hogy kísérletezgessek? Kell még a gép... :D Értem én mit mondasz, de ez nekem akkor sem bejövős... :)
Pestiiiiis, te nagyon rossz oldaláról látod ezt a dolgot! :D Ha borús az ég, az olyan, mint egy softbox, és ha esik az eső akkor VAN CSAK IGAZÁN kontrasztja mindennek.. Látod, ebből látszik, hogy nem nagyon mentél még ki és kísérletezgettél semmit ilyen időben a géppel.. :D
Szaszidi, nyugodtan jöhetsz! :) Én szivesebben mennék Budapestre, Szegedet annyira nem szeretem, viszont itt van a szomszédban... :D
Pestis, baszcsizz be, rád fér :D aztán hátha jön valami jó kis fotós ötlet... :D
Hát igen, uhatkozásnál nincs rosszabb. :)
Én most nagyon utálom az őszt. Nem tudok alkotni semmit, és úgy látom nem vagyok vele egyedül. Olyan trágya az egész küllvilág...nincsenek színek, csak barna meg sötétződ, és még olyan kontrasztalan az egész...áhhhh....kaksi... :)
Egy kis buli nekem se ártana, lehet fel is hívom az egyik havert nincs e kedve bebaszcsizni! :D
Ági vigyél magaddal Szegedre,lécccccci...annyira mehetnékem lenne már. igérem jókislány leszek és nem is zavarok,sőt észre sem fogod venni, hogy ott leszek (szeged határában meglépek)..most NAGYON irgykedem
Csodaszéééép legyél a talin! :D hahaha :D Jajjjj, várom már! :)
Nem olyan rossz ez a nap, csak olyan semmilyen... :) Majd holnap... :) megyek kirándulni a barátnőmékkel Szegedre, aztán este pedig buliiiii :)
Néktek mér' olyan rossz a napotok?
Nekem jó ez! :) 3 napot dolgoztam, még lenne 3 nap, hajnali kelés... Erre szólnak, hogy megint 3 műszakba tesznek, mert kolléga még menne kipihenni a balesetét + 1 hétig. ezért a hétvégém szabad, hétfön megyek csak éjszakára. Azon a héten is szabad a hétvégém. Már csak egy hülyét kell találnom péntek éjszakára, aki bemegy helyettem.... : Mert ugye szomabtra ki kellene pihennem magam, hogy csodaszép legyek a talin... :D :D :D
Gratula Hercegnő!!! ^.^ várjuk a kííípeket :) :D (obi 18-55 IS?)