Ááááááá.... én ezt már nem bírom! Ezek normálisak? Miről beszélnek? Nem akarom Deddi képét összefirkálni, mert eléggé összemocskolták már ezek, de ez elképesztő.... mit gondolnak magukról?????
Azt mondja, hogy ha nyer egy két versenyt akkor elhiszi, hogy nagy.... mondja ő.....komolyan,mintha ő lenne valaki....mert ha a Máté Bence azt mondja a természetfotókra hogy szarok,akkor aláírom, de ez...ez......
Igen Esel a kib@szott szíveket el ne felejtsd!
ÁÁÁÁ.... én kész vagyok tőlük, engem nagyon hamar fel lehet idegesíteni és ilyenkor ugrálok mint a nikkelbolha és mondom, mondom, mondom.... =oD
Jujj bocs Ági, most olvastam...ellnézést ... :/
ééééén annyira szeretem őket... viccesek :D <3 :D :D :D ^.^ / <3 <3 <3 <3 kibaszott szivek /
Éééééédes istenem, hogy minden hétre jut egy -két ilyen nyominger..... Elképesztő.....
Van valaki aki kiosztogatja ezeket nekünk....komolyan.... ááááááááááááááá....
De már rögtön nem nagy a pofi, akár élőben is el lehet mondani, ha gondolják megadom a címem.... Olyan jól esne már ha egy két pofont leoszthatnék...
Jaaaajjjjj... már megint... na megyek megnézem.... =o( Annyira unalmas már ez.....
Jaaaaaa, látooooom :) nem én tettem ki, még nem láttam! :D de mindent értek :)
Milyen kép fb-n? :)
Az adminokat kövezik épp Daddy képe alatt, megkértem őket szépen, inkább itt tegyék... :D
Jó lehet az állandó költözés! :) Én tuti élvezném, bár egy idő után gondolom fárasztó... :S
Na, ha senki nem tárgyal velem,akkor elhútztam főzni... =o)
Kemény ez a heti téma... ha időm engedi akkor alkotok valamit.... Különben is mi az a kép Fb-n? =o) Köööööösziiiiiiiiiiiiii=o)
Ez hülye! A kicsikéim nagyon nincsenek az alapfogalmakkal tisztában!!!!!!