Társalgó
322 hozzászólás
2011-10-24 21:11:34 #6547

Drágáim!! Elmondom hogy az ilyen trollokat semmibe kell venni!! :D Lehet rajtuk jókat nevetni nekik ez a feladatuk..... amúgy GReni hozzáállása szimpi. A fotókrol meg a kiscsaládról annyit hogy nekem már lassan fél éve nincs gépem nagy ritkán a zenittel lövöldözöm de mégis az "elithez" tartozom...... hogy is van ez?? ÁÁÁÁÁ de nem is szabad az ilyen fasznyelegetőkkel foglalkozni de tényleg (ez az utolsó mondtat Deadnessnek szólt igazán :D )

49 hozzászólás
2011-10-24 20:51:06 #6546

Na jó, azért azt nem adják ingyen, hogy valaki a legjobbak közé tartozzon :-)) De ez így is van rendjén.

49 hozzászólás
2011-10-24 20:49:47 #6545

Igen, ez így igaz, nyitottak vagytok mindenki felé. Én szeretek itt lenni, akár csak nézelődni is, jókat nevetni sokszor a beszélgetéseken, viccesek vagytok :-) Nekem általában kicsivel több időre van szükségem a (hogy is mondjam) megnyílásra, de Ti nagyon szimpik vagytok, szerintem a jövőben igyekszek aktívabb lenni a beszélgetésekben is :-) Aki pedig nem tud itt viselkedni, meg sem érdemli, hogy lássa ezeket a képeket, jobb is, ha nincs itt.

Azt pedig azért mindenkinek éreznie kell(ene), hogy milyen szinten áll a fotózásban... azért az ember ha ránéz egy képre csak látni, hogy milyen is az. Bár ezek szerint nem mindenki így működik.

1595 hozzászólás
2011-10-24 20:49:22 #6544

Dehogynem... hajjjaj mennyi vérbe és veritékbe került mire vip lettem :D :D :D :D amúgy Zoee ahogy Nyest leírta az nem adja át... *.* én kifejezetten szeretem az ilyen konfliktusokat, olyan jókat lehet vigyorogni ezeken a hűdeokosvagyok embereken... jó elismerem egy idő után bosszantó ^.^

1627 hozzászólás
2011-10-24 20:43:42 #6543

Normáliséknál ez egyébként nem is kell, hogy téma legyen. :) De mindig fáj valakinek, hogy mi itt ilyen jóba vagyunk. Viszont szerintem nem egy új tag tanúsíthatja, hogy nincs itt semmiféle zártkörű buliról szó. :)

49 hozzászólás
2011-10-24 20:22:03 #6542

Aki kiteszi a képét, az vállalja a kritkát is... Aki meg csak dicséretet szeretne, az csak a legjobb barátainak mutogassa :-) Igen, elég sok furi ember volt itt mostanában. Nem megsértődni kell a kritikától, hanem dolgozni, hogy máskor jobb legyen :-)

Az intelligencia teszt nem is rossz ötlet egyébként.

1455 hozzászólás
2011-10-24 20:21:59 #6541

:D :D De nem egyedül... :D Ez még kihívás lesz... :D

1627 hozzászólás
2011-10-24 20:18:37 #6540

Megint nem birtam befogni a szám... bocsi.... :( :D :D

Nah, ma is egy szép napot zárunk.... :D Pestis kimerészkedett az utcára, engem most ez vidított fel legjobban! :D

438 hozzászólás
2011-10-24 20:11:18 #6539

Ahha értem. Köszi h leírtad:) Hát igen vannak okostojások és plusz még a kritikát sem bírják elviselni egy kicsit sem:) Ha ez a kettő vegyül akkor vége a világnak..sajnos nem életképes az ember ennyi:)

1562 hozzászólás
2011-10-24 19:57:24 #6538

Zoé, az történt, hogy Kovattila megírta a legutóbbi Verás képemhez, (ehhez) hogy neki az árnyék nélkül joban tetszene, mire jött egy felhasználó, hogy az ő egyik képe éppen az árnyék miatt nem került ki, úgyhogy ő nem ért pár dolgot ezzel az oldallal kapcsolatban.

Aztán én erre kiakadtam egy kicsit, mivel (én tudjátok, hogy mennyire toleráns vagyok, sőt, mindig segítek...) ez kicsit sok volt egy olyantól, akinek nincs 1 normális képe (úgy értem, hogy minőségben nagyon rossz, ötleteit tekintve [portrékban] meg szintén elég nudli), és összehasonlítja a beépített vakuval, körbe árnyékkal telibeba**tt képét az én durván jól megvilágított modellfotómmal.

Ezt úgy ki is fejtettem, mire ági is írt egyetlen mondatot, és akkor már jött a szokásos... hogy az adminok nyalnak egymásnak, meg oltjuk a kezdőket.. majd megjelent a felhasználó barátnője, aki ilyen irgalmatlanul alaptalan hülyeségeket kezdett ontani magából, miszerint

- ha olyan jók vagyunk, miért vagyunk hobbi oldalon
- végezzük el a fotós szakmát és akkor pofázzunk
- nem lehet mindenkinek profi cucca..

(na erre jött ági, hogy neki semmiféle megvilágítása nincsen, mégis kenterbe veri az ő fotóikat 1 szál géppel :D)

ilyesmi..

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 8 hónapja, 9 napja és 21 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 9 hónapja, 20 napja és 3 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista