ugyanmár,az ilyeneket nem kell felvenni. csupa irigység és rosszindulat. nem vesznek aktívan részt az oldal életében, de elvárják,hogy agyondícsérjük a családi képeiket,ugyan... egyikötöket sem ismerem személyesen, de mégis,ha itt vagyok,olyan mintha régi barátokkal osztanám meg a gondolataimat. azt sajnálom, hogy a találkozókra nem tudok elmenni, de az 1500 km. egy kicsit áthidalhatatlan. viszont itt tanultam a legtöbbet a fotózásról...sajnos az időm nem mindig engedi, hogy rójam az utcákat, a természetet,de igyekszem, méltó tagja lenni ennek a közössségnek.ezért is van,hogy ameddig régen minden sz@rt feltettem most már sokkal maximalistább vagyok magammal szemben. és mindezt NEKTEK köszönhetem....
Jah a nyelegetős szöveg az a Katátol van :D szerinted?? Ő meg az anyukájától vette :D
Hááát őőőő mert régen anno tán igaz se volt fotóztam :D :D és próbáltam a technikai részletekre picit odafigyelni és mert őőőőő nem háborodtam fel ha nem kaptam jó kritikát vagy nem került ki képem a főoldalra :D igaz ebből csak egy vót :D ;) Jah meg szeretem a kiscsaládot..... nagyjábol ezért vagyok itt.
Jah meg épp szervezem a Kecskemét talit........ :D ;)
=oDDDDD
Ezen a fa**nyelegetőn én olyan jót röhögtem. :D
Hmmm a család hhöhhöö :D:D Aki rossz lesz másnap már megnézheti az ágyát :D
Hé, tényleg.... Ati, te mit is keresel itt? :D:D:D:D:D:D:D
Csak viccelek! :D
Na igen, rendszeresen megkapjuk ezt a család dolgot! Azt hiszem ez csak erősít minket! De jó ez így ahogy van... =o)
A többi meg le van sz@rva akinek nem tetszik! =oD
Jah és Deddy!!! Tök fölösleges volt letörölni a képedet... mert mint írtam ott is láttam, hogy tudatos a megvilágítás csak nekem nem tett hozzá a képhez.... ennyi de ez nem egyenlő amikor stock vakuval szájon vakuzod úgy az illetőt, mint az atomrobbanásokor amikor árnyék is beleég a betonba :D :D
én még mindig nem értem... ezer évee nem tűtesz fe fotóót... akkó meg mít írkááász vélemyínyt mindenkíí kípe alá... ez mai vítya sem let vóna ha te nem vagy... és hozzzáászólásodbú látom, hogy profinak érzed magad akkó nmeg mit keresel itten egy amatő oldalon he? :D ^.^ (tényleg am mikor lesz géped?)