Nem sokat segítettem:( De nem vagyok egy olyan elemegetős típus. Vannak itt olyanok, aki jobban értik ezt. :)
A címből kiindulva talán az a közlésed, hogy a pávából lett a szép hölgy ? A páva szépen oda van dolgozva a fák mögé, jól megoldottad. Talán egy kicsit el is veszik a képen, még ha rikít is harmoóniában a högy ruháhájával. Nézem nézem és én is keresem, kutatom, mert ámbár nekem Ági a képemre azt mondta, hogy a kevesebb jobb, több lett volna, de talán itt a tiéden meg valami még ha hiányozna.... De mindenképpen jó ötlet! :)
koszi :)
Piill átnézem ...
:) The pleasure is majn :) Ha itt vagy meg, kerhetnek egy gyors velemenyt a pavas valtozatomrol? mi nem jo a kepen? valami nem stimmel, de nem tudok rajonni... vagy az egesz ugy nem jo ahogy van?
Köszönöm! Hogy variálhattam, játszadozhattam a képeddel. Sok hiba van benne, de az idő szűke miatt sajnos ez már csak ilyen lett. az a farkas a végén került már oda, mert eleinte egy szárnyas sárkányt vezetett az erdőből kifelé, de nem tetszett a kivitelezés, így azt töröltem.
:) a haj, a felhok es a csillagok nagyon ott vannak, ahogy Ford Fairlane mondana: eszem f.szom megall :) A ruhat is nagyon szepen megoldottad, viszont az a farkas nem jon be. En is probalkoztam (szerintem raadasul pont ugyanezzel a stock farkassal) de az nem fekszik itt szerintem.
Annyira utalom mert most ezt a kepet nem tolthetem fel mashova hogy en csinaltam :) Kossssz, es maskor is teljesen nyugodtan 'piszkalj bele' :)
De jóóó ennek örülök!! :)
hellohallo itt vagyok, mindjart nezem is mit alkottal :)
Koszi a velemenyt. Pont ez az en bajom is... egyszeruen nem jovok ra hogy mi hianyzik. Igen, arra utaltam a cimmel hogy a pavabol lesz a lany, meg labnyomokat is rajzoltam a az utra hogy rasegitsem az nezok agyat :)
Szerintem megprobalok majd valami csillagos dolgot meg itt, valami olyasmit amit te csinaltal, mert az nagyon bejott. De a ruha atvarialasa volt itt a zsenialis otlet, eszembe nem jutott volna :D