Igazából elindult egy kisebb vita, amiben már voltak indulatok is.. sajnos, meg alaptalan dolgok is, én próbáltam csitítani a helyzetet, de...
Én meg elaludtam és lemaradtam az eseményekről... :(((
Mi lett a vége? Csitt csatt dirr durr? :D
:D
Dorablanka jól lelépett........ vajon az én közreműködésemmel???
a maiból kiindulva (kéretik NEM halálosan komolyan venni) egyszer egy masszív ekézésért felteszek egy homály képet a felszerelésemről :))
Köszönöm szépen!
A lényeg, hogy nincs semmi baj a képeiddel! :D
Több féle RGB színprofil létezik.
Az Adobe RGB egy sokkal több színárnyalatot tartalmazó színprofil, mint az sRGB. Az sRGB valójában a monitorok és a web színprofilja, ettől eltérő színmódokat nemtud hitelesen megjeleníteni.
Az Adobe RGB éppen ezért akkor érdekes csak, ha valaki elő is szeretné hivatni a képeit, és ügyel a jó színekre. :)
Ez ilyen egyszerű.
Na jól leégetem itt magam. Szóval a képemnél ps-ben azt írja RGB ... én vagyok akkor zűrös ...Bocsi:(
Nem szoktam ezeket állítgani. a Ps-ben ha dolgozom azt rakom a netre is és előhívni is így viszem, akkor most elrontok valamit, vagy mégsem ? ( neharagudj a bugyuta kérdéseimért!)
Miért lennének zűrösek? A te képeid sRGB színprofilban vannak. :)
Semmi csak írtam neki egy kommentet az egyik képe alá és sajna úgy néz ki hogy teljes támadásnak ítélte!!
Kifejtettem hogy az 5 képből amit feltöltött 4 életlen + nem minden egy fotós életében a pénz és a technika, illetve a napocskás csajos képénél kérdeztem hogy miért kellett az iso 800 ha olyan életlen lett mivel azt egy iso200 1/30-as záridővel is meglehetett volna csinálni!!
Amúgy megdicsértem hogy kreatív jók a kompozíciók és a konkrét képen a nap és a hölgy elhelyezése+ a szinek is jók!!
Nagyjából ennyi!!
Ő pedig úgy döntött hogy töröl....... mint sokan mások :D Most tényleg gecsi vagyok??