Hát L, erre nem mondok inkább semmit =oD
Az a baj, hogy nem sok képemet tartom még érdemesre annak hogy keretbe legyenek foglalva. Ami meg érdemes lenne, az nem biztos hogy publikus (lsd.: A masni...) =oD
Na mindegy... =o)
Hihi:) :D én valahogy rájuk erőszakoltam volna, hogy ők cseszték el a méretet... :D
Köszönöm! =o) Szerencsére találtam még tavasszal egy nagyon jó üzletet ahol kereteznek és több képet, illetve gobleint vittem már hozzájuk és nagyon ügyesen és igényesen dolgoznak.
Majd elfelejtettem Ági... Gratulálok a kiállításhoz! =o) Büszke vagyok rád! =o)
Én most csak azért nem hagyok mindent az utolsó pillanatra, mert a héten szabin vagyok és lehetőségem van szaladgálni a városban, mint ahogy azt ma is tettem... =o)
Én most raktam ki 7 képemet mert az előhívásnál rossz méretet adtam meg véletlenül, kiállításom meg nincs... :D ugyhogy kiraktam otthon ^.^
Hűűűűha, ezek nagyon szépek ám!!! :) Igazi falra való képek, gratulálok hozzájuk! :))
Ennek örömére lehet, hogy én is tele rakom a szobám falát a képeimmel...bár már kint van egy pár, az is igaz.... :D:D
A karácsonyt meg azért is nem szeretem, mert mindig mindent az utolsó pillanatra hagyok.... :D
Sziasztok! =o)
Előtüntem a szürke ködből =o) Bár fotókkal nem szolgálhatok, mert a tegnapi fotózásom meghiusúlt... =oD
De jó nektek, hogy már esik a hó... itt nincs semmi és mindenkinél azt olvasom Fb-n hogy esik. Nem szeretem a telet, de egy kis hóesés jól esne már végre... =o)
Nekem is annyira megtetszettek a képeim bekeretezve, hogy lehet nyomtattatok a saját szobánkba is egy párat... =o)
"szentimentálisan" Babi néni =oDDDD
halllíhóóóó :)) én már nagyjából bevásároltam, de nem tom, valahogy hiány érzetem van :/ ... magamat meg megleptem egy külső vincseszterrel és egy faszányos kép kerettel amibe jól belerakom néhány képem és felrakom a falra szép igényesen szentimentálisan... nyehehehehe ^.^
Hercegnő, Téged is látni ?! ^.^
Ezért nem gyújtunk mi meg itthon semmit.... :D Dejóóóóó nektek... én még semmit nem vettem, meg még díszítés sincs itthon, meg semmi..... :(
Most esik a hó, de ez is inkább csak sár lesz a végére.... :(
Tutu, képeket adsz ajándékba? :) Lehet, hogy nekem is azt kellene.... :D
Húúúú, akkor izgalmakkal indul a karácsony.... hogy gyulladt ki? valami belógott fölé?
Örülök, hogy nem történt semmi komolyabb!
Na igen a pénzköltés. A héten én is szabin vagyok és ma voltam a városban az ajándékok feléért a képkeretezőnél, meg csomagólópapírt vettem, de hiányzik még pár ajándék... =o)
Atival meglepetést adtok egymásnak vagy tudjátok, hogy mi az ajándék?
Köszi Tutu! :)
Remélem én is utol tudom magam érni... elvégre van még pár nap, majd belehúzok... :))) Viszont azoknak, akik dolgoznak, biztos nem jó hír, hogy vasárnapra esik a karácsony.... nálunk tuti nem fognak szombaton szabad napot kapni az emberek.... :(