Attól tartok ilyen sajnos nem lesz.... És ezt az én példám is hűen vázolja... :/
Nem tudom, nekem vajon miért nem ugatnak ezek..
Nem ertem!!!???!!! Nyugodtsag, tiszta gondolatok, tisztelet! Remelem egyszer sikerul mindenkinek el fogadni a masikat es szeretetben, bekesen egymas mellet elni!
DSI szinten kulfoldrol!
Neked is jár a szád külföldről érted.... :D nemtom mit képzelsz..... :D
Hú ez a nem semmi na ilyet sem mostanában olvastam Ági !!! Ez ám a szerelmes levél jegyzem meg neked én is innen külföldröl!!!! :D
A válaszom pedig szintén nyilvános:
Kedves Mi!
Nyugodtan szólíthatsz csak simán áginak, nem kell a formaság.
A szerbek drágaságom az én pofám nem fogják péppé zúzni, mivel nekem ez a szülőhazám, és bár műveletlenségi okokból Te azt hiheted, hogy itt gyilkolják a magyarokat, nagyon nem így van. :) Előbb zúzzák szét a te kicsi fejed, mivel egy árva mukkot nem tudsz a nyelvükön. :)
Az önkritikám köszöni szépen jól van, a paraszt jelzőt pedig erőteljesen elutasítanám. Ami pedig az ugatásom illeti, elég erőteljes lehet, ha elhallatszódik odáig, ahol Te élsz.
Tisztelettel: Mészáros K. Ágnes
Kedves fotozok.hu!
Merem feltételezni, hogy aki "fenyegető" levelet írt ma nekem, közületek való. Nos, szeretném megköszönni, és ezúton is üzenem, hogy egy arcot a levél mellé várok... :)
Hogy mindenki lássa milyen haszontalan egy giliszta vagy, nyilvánossá teszem soraid:
Ágnes!
Köszi!! :D
Boldog névnapot!:)
én szégyenlem magam a itthon élő "honfitársam" miatt... ha olvasod, Te takarodhatnál el a világ másik felére...
DSI: álom... :(
S.L. Magyarországról... :/