Pestis :) Elhiheted, hogy nem egy nagy eresztés....... hagyjad majd átharapjuk a torkát :D
Akkor én is kérném hogy vállalja már fel a kedves "fotós kollega" az arcát olyan kíváncsi lennék rá biztos rendkívül intelligens egyén! Gratulálok a megnyílvánulásához!!
Én még mindig telibe verném, hogy rohadna meg.........
Ági, ez csak egyetlen ember véleménye. Nem gondolom, hogy számítana. Egyébként nem is nevezném véleménynek...
Szép kis levél...csak egy "rossz" kiritika miatt???
Komolyan??
Én is kaptam nem egy "rossz" kritikát ami igazából nem rossz hanem segítő jellegű, meg vélemény amit valaki vagy megfogad vagy elteszi a többi közé :D
Valaki úgy látszik ennyire nem képes kultúrált módon reagálni...
Deadness neked azert nem szerintem mert te nem vagy "KÜLföldi" !!!!
Azt kapják, amit adnak... Ez a hirtelen fellobanás a kezdők részéről, hogy kiosztják itt a tapasztaltabb társaikat, egy kicsit sok... És idáig fajult kérem szépen.
Gondolom én is voltam kezdő az oldalon, és veszekedtem is, de ezt nem engedtem volna meg soha magamnak. Szánalom, semmi több.
jaj mááár ne szomorítsatok el mégjobban :(((((((( mik vannak, és mik lesznek még itt : :((((((((
Mert te 3x akkora vagy, mint én, meg a tetkód is több, meg Nikonos vagy. :D
De attól, hogy pici vagyok, meg külföldi, nehogy azt higgyétek, hogy nem ütök nagyot, meg nincsenek kitartó vajdasági barátaim. :) Amúgy tényleg... ha rendeznénk egy ilyen nyilvános verekedést, megnézném az illető mellett hányan állnának, meg mellettem hányan.....
Mekkora ötlet.....
Én vagyok a balon, a kiskocsog meg a jobbon... :D
Most biztos itt kuncogsz magadban te szarzabáló kis rohadék, de remélem utolér a sors azt jól segberaknak majd egy sikátorban...