Jobb előbb, mint később!! :D
Milyen melód lesz? :)))) Nekem is kellene már valami rendes munkahely... :D
Az utolsó vizsga szó jól hangzik!!! :) De utolsó utolsó, vagy csak erre az évre utolsó, vagy hogy utolsó? :)
Szia Katka!!! Akkor szar a bakodba!!!!
Sziasztok!
Annyira el szállt az agyam hogy elfelejtettem hogy a mai vizsga 13:00-kor kezdődik, erre bejöttem fél 11-re a suliba, mert azt hittem 11:30-kor lesz. Még jó hogy a suliban vannak gépek és korlátlan net... :D
Ha minden jól megy ez az utolsó vizsgám és remélhetőleg hamarosan állásom is lesz újra... :)
Szóval szurkoljatok hogy a mai vizsga összejöjjön, bár a 22 kidolgozott kérdés 80% a fotózásról szól, igaz kicsit tudományosan és volt egy két dolog ami megmosolyogtatott de tetszett a dolog.
Lesz kép elemzés is, majd részletesen beszámolok róla, ha érdekel titeket... :D
Na puszi nektek, este leszek! :)
Milyen aranyos vagy!! :) Köszönöm!
Akkor inkább legyen "párbaj " ,(fotó) . :-)
Kedves Ági!
Ha bunyóra kerülne sor, akkor honfitárs ide, honfitárs oda, én Melletted fogok (ki)állni!
Szia!
Nyugi emberek, semmi gond nincs. :) Csak szerettem volna nyilvánossá tenni az ügyet, mert 100%, hogy a levél írója közülünk való. :)
Én is este olvastam, hogy mik történtek... Szóra sem érdemes az ilyen ember. Amúgy meg szerintem csak irigy és gyerekes. Tényleg kellene lassan valami "felvételi próba" az oldalra, mielőtt valaki csatlakozik.
Sajnos mostanában én sem tudok annyit erre lenni, mint szeretnék, a munkám miatt. Nekünk ez az időszak nagyon zsúfolt, napi 10-12 órákat dolgozom :-( És mikor mégis feljövök ide, akkor ezt kell látnom :-(
Még jó, hogy vannak itt továbbra is rendes emberek, akikkel lehet értelmesen beszélgetni!! Rájuk kell koncentrálni, velük kell foglalkozni, a többi meg nem is hiányzik innen, menjen nyugodtan ahová akar. TuTuval nagyon egyetértek!
jah, es rohadtul ideges vagyok, baxki, a pofam leszakad
Szar a bakodba? Az miiiiiii? :D