Boldog új évet minden fotzok.hu lakónak ^.^ szertlek ám titeket :D ^.^
Boldog Új Évet Mindenkinek!!! :-)
Boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! :)
Áldásokban gazdag, nagyon sikeres BÚÉK Mindnyájatoknak!
Nagyon boldog fényekben gazdag új évet kívánok minden "bennszülöttnek" !!!!
JUUUUUUUUUUUHHHHHHHHÉÉÉÉÉJJJJJJJJ! 2011....izé....2012...mindig nehezen szokom meg! :)
Sziasztok!
Bekerültem a döntőbe, ami elég szoros jelenleg. Kérlek, titeket hogy osszátok meg és lájkoljátok a képemet! :)
Előre is köszönöm!
Kisz hüle dedike :))))))
Igazad van egyébként teljesen :) Ide nem "művészi" fotók kellenek... Viszont próbálkozni mindig lehet, hátha épp Pestis elmebeteg képei kellenek egy kokakóla reklámba.... vagy tudomisén. :D áh, fáradt vagyok. :D
Nem vagy Te vészmadár, meg hülye sem! :D Gondoltam, hogy nem csak úgy megy, hogy feldobálok midnenféle fotót, aztán dől a lé... :) Megpróbálkoztam vele, aztán kitudja...hátha lesz egy-két foggyos aki megveszi... :D
Köszi a segítséget, és a véleményt! :)
A stock fotózás elég nehéz meló.. és a normálisabb stock oldalakra csakis hibátlan minőségű képeket várnak. A legnagyobb stock oldalról (istockphoto.com) már akkor is visszadobják a képedet, ha ISO 100-on fotóztad és van rajta egy icipici szemcsézettség.
A stock fotózás az egy elég speciális területe a képalkotásnak, oda nem művészi fotókat várnak, hanem leginkább reklámanyagokhoz felhasználható, szándékosan vagy úgy komponált képeket, hogy lehessen még mellé szöveget írni, stb., vagy teljesen fehér háttérrel, plusz mellékelni kell a PSD-t, a kivágott réteggel, hogy a grafikusnak ne feltétlenül azzal kelljen majd szarakodni, hogy még kivágja az adott dolgot.
Szóval, lehet én vagyok mindig a vészmadár, meg a hülye dedi, aki elveszi a kedveteket, de innen egyikünk se tudna stock fotókból pénzt keresni - az eddig csinált képeivel. Olyan pl., hogy zaj, olyan itt nem is létezik.
Csak keressetek rá az adott oldalon arra, hogy "karácsony", vagy hogy "virág".. és nézzetek utána, az internet korában élünk, mindenről van részletes leírás, a stock fotózásról is:
http://spottr.hu/2009/02/25/hogyan-kezdjuk-el-a-stock-fotot-irta-ungorf/
Ahol nincs külön szakmai bírálat, ott lehet próbálkozni, legfeljebb nem veszik meg a képedet.
B.U.E.K Mindenkinek itt a Fotozok.hu!!!!