Kedves fotozok.hu, kedves itt lakók!
Az oldal színvonala sajnos rohamosan zuhan lefelé. Kedves Cunavirág felhasználónk nem egy kép alatt összetrollkodott mindent, csunya szavakkal illette a kép készítőjét, személyeskedett, anyázott, nem kell sorolnom.
A kérdés adott. Miért nincs védve az oldal a hasonló felhasználóktól? Nem érdemel annyit az oldal, hogy töröljék őt is, és a semmire nem való kommentjeit is!?
Véleményem szerint undorító a helyzet, ami most az oldalon uralkodik!
Régen ezt nem engedtük. Amikor egy hozzá hasonló tévedt az oldalra, pár órán belül csak az emléke élt már az oldalon.
Robert Mapplethorpe kiállítás a Ludwig Múzeumban ! De biztos tudtok róla.
sőt ez a link mégjobb
http://astrojargon.net/40dshuttercount.aspx
Here are the instructions (originally posted by "skippyscage" on fencecheck.com)
3) Copy the .exe file into the folder where the Canon EOS Utility is installed (typically, C:\Program Files\Canon\EOS Utility)
5) Follow the instructions. When you press the "Get Count" button, the shutter count *should* appear next to the button.
I tested it as follows: I obtained a shutter count, removed the CF card and triggered the shutter twice. I then replaced the CF card and took a picture. The count on the CF card advanced by 1 and the count reported by the software rose by 3. I think this is the real thing.
ha tud a géped live view-t akkor ki is tudod olvasni otthon az exposzámot (kb azzal a szinttel jött el az alkalmas segédprogram)
heheheh :D na jah....... :D:D:D:D
én belőled simán kinézem a 40.000 -et és abban is biztos vagyok hogy ebből 38000 iSO 1600 :D
Az expók számára reagálva pedig...(régebbi téma:D), ööööööööööö, lehet, hogy elszámoltam magam, mert ha jobban belegondolok, tényleg rengeteg.... :D Nemtudom..el kellene vinnem megnézetni, hogy pontos számot tudjak mondani. :)
...nem csak ezen az oldalon, az egész világban elszaporodtak az olyan emberek, akik nem tudnak mit kezdeni koszos kis életükkel, és az internet világába menekülnek. Amellett, hogy fsszopó köcsögök, mérhetetlen szeretet hiányban szenvednek, és mivel ezt nem tudják enyhíteni, és megszüntetni, társaikon állnak bosszút.
Az alapvető probléma szerintem ott kezdődik, hogy a másik művét mindenáron be akarják mocskolni, valahogy fel akarják magukra hívni a figyelmet, hisz a lelkük a gép előtt ülve nyüszít: "törj már ki". Beleássák magukat egy olyan világba, ahol ők a fölényeskedő fél, beugatnak mindenhova, basztatják a normális embert, hogy annak se legyen nyugta egy percig se.
Személyiségzavar, depresszió, stb, stb.
Na, én ezeknek a szutykoknak nem adom a képeim....
Igen, jól olvastad, szutyoknak neveztelek, elégedett lehetsz mára, egy gyökér vagy, pipáld ki szépen a naptáron ezt a napot is.
puszi
Ági, utána kérdeztem, hogy mi lesz ezzel, mert én sem tartom tolerálhatónak.
Az az elv, hogy cenzúra nincsen, illetve egy ilyen közösség természetes velejárója, hogy viták vannak, persze ha túlzásba esnek a felhasználók, akkor van admin figyelmeztetés (amit megtettem többször is). Eddig nem volt rá szükség, de mivel kértem, hamarosan lesz moderátori jogom a hozzászólások törlésére vagy módosítására.
Ezzel talán elejét tudom venni az ilyesminek..