örültem hogy itt lehettem!
Tisztelettel "S"
Kedves Deadness.. nem vagy ovóbácsi.. és én sem óvóbácsiként tekintek rád.. nem szaladok hozzád ha baj van.. felnézek rád, és tanácsodat kérem minazért a tiszteletért amit a szememben kivívtál.. kérlek ha van pár perced.. olvass bele bármelyik méltán szar képem alatti kommentbe, ami ettől a kis eleven cserfes felhasználótól jött.. nem tudom mi az a személyeskedés, de kikeresem az értelmező szótárból..
remélem nem veszed zokon soraimat.. de én úgy vagyok vele.. és nem a szar képeim miatt, mert ilyenek amilyenek.. igaz van akinek tetszik, de hát tucatemberek mint én.. meg mint Te.. de ez a cunavirág.. egyszer találkozni fog velem.. és elmagyarázza mit jelent a fotózás.. és tán akkor lesz módom kezembe venni egy 7d-t is.. nagyon várom.. :)
ő nem kezelhetetlen.. csak gyáva.. és elcsíphetetlen.. majd többet járok eztán fizetős üvegezett lesekre! hátha lencsevégre kapom.. addigis... várok ...türelmesen.. mert jó ember ő.. mi vagyunk szarok..
Nekem sem sokszor azzal volt bajom amit mondott, hanem ahogy mondta ! (jah és kb 3 szóban max, ennél azért mindenki többet érdemel,még ha szar is a képe! Némi indoklás, és melléfűzni : miért NE így , vagy , hogy miért így stb.... mert ennélkül csak céltalan kötekedés volt semmi több... Nem árt ha egy felnött ember ki tudja magát fejezni némi szociális érzékenységgel.)
No, ezzel meg nem értek egyet!
Nem bannolunk, csak ha valaki tényleg teljesen kezelhetetlen és durván, trágárul, támadóan személyeskedik. Akkor sincs maradandó megoldás, mert újraregisztrál és kész.
Mellesleg úgy gondolom, hogy a néhány nemnormális megnyilvánulásán túl legtöbb esetben jogos volt a kritikája, csak hát elég rosszul fogalmazta meg.
Pötsül viselkedett, ki kell tenni, az élet megy tovább. Remélem az oldal azért ettől megmarad.
Persze, én is belementem olyan vitákba, amikbe lehet, hogy nem kellett volna. Viszont az említett illető engem talált meg elsőnek, amivel nem is volt gond, kitöröltem a képet, ami alatt a sok értelmetlen hozzászólás volt, viszont amikor látja az ember, hogy nem fog leállni, sérteget mindenkit, akkor már nem birja ki. Én meg különösen gyorsan lángra kapok, és egyetlen értelmes dolognak éreztem, hogy a saját bunkóságát fordítottam ellene. Mert egyszerűen annyira buta, hogy mást nem tudsz tenni...
Szeretném, ha valami értelmesebb társaság venné át az oldalon a főszerepet. :)
Maximálisan egyet értek veletek, és kissé értetlenül is állok a jelenség előtt, mert ami mostanság ment az már nem is egy normális vita volt ami adott esetben jól is elsülhet... hanem személyeskedés , fölösleges közösség bomlasztás....Én nem régóta vagyok itt tag, de eddig nagyon jól éreztem köztetek magamat és remélem így maradhat ez a jövőben is.Egyébkét szerintem sok esetben nem szabad belemenni sem az ilyen fajta vitákba, mert sosincs vége.(persze néha nagyon nehéz átlépni a felháborító dolgokon). Üdv és mégegyszer köszi, hogy tagja lehetek ennek az egyébként nagyon jó kis társaságnak, még ha csak a magam szintjén is !
Klafa! Végre... :)
Daddy: A legszomorúbb az egészben (még ma nem olvastam semmit itt így írom) hogy ahol a cunavirág sokféle néven megjelenik ott elkezdődik egy színvonal süllyedés természetesen nem a képei mert azokkal a saját kategóriájában nincs bajom, hanem az öncélú hülyeségek amiket beszél vedd észre elérte a célját bomlaszt és ezt élvezi ennyi. Esel már törölte a képeit....... :( Én nem fogom mert én leszarom miket írogat pláne hogy össze raktam a képet hogy ki is ez a csóka!
Írtam neked a Face-en nem is válaszolsz pedig tudom az okokat hogy miért szüntetted be az inneren a tevékenységed és azt gondolom hogy talán a csoportban én és a Barbi az (ő ritkán van :) ) nem nagyon nyomjuk a hisztit meg tudod hogy én őszinte is vagyok és azért fos érzés hogy egy kurva kabd be a faszomat nem küldesz! :( Te tudod én azért még próbálkozom ha nem baj nem hagyom hogy elússzon ez a társaság és te.
Szóval összegzem a Cuna elérte valahol a célját és ez olyan szinten felfoghatatlan..... inkább te is jönnél vissza hogy megbeszéljük miként tegyük el láb alol ezt a sutyit :)