Társalgó
1627 hozzászólás
2012-05-31 00:19:27 #10824

"az admin feladata....Lényegesen nehezebb mint a fotóinkat letörölni és angolosan távozni."

Szó nem volt az admin feladata, és a mi "angolos távozásunk" összehasonlításáról. Így számomra ez csak egy újabb kibúvó. :)

Sok itt  a hazug ember.

1595 hozzászólás
2012-05-31 00:13:20 #10823

Szia mindenki! (esel vagyok és 3 napja nem iszom alkoholt -kac-kac)

Az oldalról:

Kedves Fotózok-admin! A kijelentésed alapján (könnyű "angolosan távozni) nem ismered az itteni dolgokat, hogy kinek mit jelent ez az oldal. Rohat nehéz volt egy képet is letörölni, nem hogy az egész egy éve idetermelt dolgot, úgy hogy voltak a képek alatt olyan beszélgetések melyek sokat jelentettek nekem. Az univerzum szempontjából, sőt az oldal szempontjából is tökéletesen mindegy hogy én itt vagyok-e, lehet azt mondani a tettemre (tettünkre), hogy baromság, elhamarkodott, hiszti, túlreagált, de kéretik nem lenézni a dolgot, mert iszonyat nehéz volt.

Szilárdról:

Krampusz, ez egy közösség, egy kis mikro társadalom, így minden egyénnek van ereje, hogy hatással legyen a nagy egészre. Ilyen értelemben nem értek egyet a "csak egy júzer" mondattal. DE iszonyat rosszul kezeltük az egészet, elismerem. Egyszerűen az első alkalommal amikor kiderült kiről van szó, és lejött már, hogy kb. milyen ő, egyszerűen ignorálni kellet volna. Nem tettük és így egy kis lángocskából lett egy erdőtűz.

Dedi: nem, nem írt legtöbb esetben igazat. Tudod elismerem hogy szép fotókat csinál, elismerem hogy megvan a tudása, kitartása és a TECHNIKÁJA (jöhet a humbug, de szeretném ha lőne egy olyan képet mint amilyeneket csinál egy 1000D + 55-250 párossal). még azt is elismerem hogy nem egy ligában játszunk, és hogy ő hű de fölöttem van tudásban, de a nem azonos liga mellett a sportág sem ugyanaz. Nekem egy teniszező ne ugasson bele, hogy hogyan biliárdozok és ne kezdje el szídni a játékomat. (remélem érthető a metafora mindenkinek). A stílusa meg első körben bicskanyitogató volt, de valami eszméletlen szinten, innetől kezdve számomra a képei is elértéktelenedtek... de ezt már írtam egyszer valahol.... Az hogy bármennyire véded őt engem iszonyat megdöbbent... kevésbé paraszt embert is fikáztunk, nem egyszer és Te is... Szilárdot első körben te is elküldted az anyjába. Mindegy..,

Több tényezője van még, hogy én így láttam jónak. De köszöm az oldalnak azt a sok jót amit kaptam, egy éve nem gondoltam, hogy ennyi minden pozitív dologot szül, hogy ide beregisztrálok.

Béke legyen mindenkivel. Szép fényeket!

esel kiszáll

428 hozzászólás
2012-05-30 23:25:06 #10822

Srácok, Szili (cuna) csak egy júzer a többi közt. Nagy látványosan kivonulni nem túl jó dolog :/

mindenkinek van, hogy kell a szünet, de attól még ez az élet megy tovább és fotókat osztunk meg itt-ott.

89 hozzászólás
2012-05-30 21:04:46 #10821

Kedves Ittlakók! 

ez az utolsó kommentem az oldalon!

nem tudom meddig lesz itt..

Nem izgat kit hogyan érint.. szerettem ezt az oldalt.. sajnos azt látom hogy szerencsétlen Deadynek kell mosakodnia.. cunavirág egy irdatlan nagy K*ö*g mindenhol így tesz, valószínűleg így él... 

De a sajnálatos ebben az, hogy Drága fotózok admin keresztbe leszartad eddig az egész oldalt.. működött magától, mert jó kezekben volt..a felhasználókéban.. most meg kapkodsz levegő után, hogy minden értelmes tag.. TÖRZSTAGOK mennek el... na jahh.. töröld a trágár kommenteket.. ennyit tudsz tűzoltani.. Hol voltál amikor ez a paréj megjelent meg még hány másik, akiket mi magunk közösítettünk ki mert lojálisak voltunk ehhez az istenverte oldalhoz!!!! ki vagy te hogy egy vitát úgy oldj meg, hogy a szemközti felek kommentjeit kedvedre moderálgatod, "trágársági alapon" tartalom nulla.. ahogy ez az oldal is .. pedig jól indult.. és bírtuk idegekkel sokan.. olyanok is akik csak mellékszereplői voltunk, akinek nem akasztottál "Admin" céltáblát a nyakába, megoldottuk.. hát most itt marad neked egy rakás fos, a cunavirággal együtt. Haragszom rád.. Rossz admin vagy!

Edd meg amit főztél!  

179 hozzászólás
2012-05-30 21:04:17 #10820

igaz, az emlitett oldalon a kepfeltöltés kicsit másképp megy, ahoz  h bekerüljön egy képed a saját portfóliódba ahoz keresztül kell menyjen egy ugynevezett screening-en, csak aztán kerül be a saját, nyilvános portfoliódba. ezen a bizonyos screening-en el kell egy fotó érjen 80 pontot, egy felhasznaló altal adott legmagasabb pontszám 5 pont, 1-től 5-ig lehet pontozni, igy a felhasználók döntik el h melyik fotó érdemes arra h a portálra felkerüljön. egy felhasználó egy fotót csak egyszer tud lepontozni, amig a fotó a screening-en van az megjelenik a főoldalon , a többi fotó mellett a név nem jelenik meg, csak 3 csillag a név helyén, igy elkerülendő a haverságból való pontozás, szignó nem jelenhet meg a fotókon, ugyan csak ebből az okból.az elmult 7 napban a legmagasabb pontszámot össze gyüjtött fotó kikerül a főoldalra:)

1595 hozzászólás
2012-05-30 21:02:48 #10819

ugyanannyi mint ennek az egésznek ami kéthete folyik.... pont semmi... amúgy techikailag szép, tökéletes, gyönyörű képek? nem azokat kell ajánlani?

1562 hozzászólás
2012-05-30 21:01:11 #10818

És azt most értelmes viselkedésnek tartjátok, hogy beajánljátok cuna összes képét?

Mi értelme van?

1595 hozzászólás
2012-05-30 21:00:27 #10817

igen az egyéni komment szelektálás nem működne....

1562 hozzászólás
2012-05-30 20:58:22 #10816

Nyomika, akkor minden nap rengeteg hozzászólást kellene átnéznem, ez munka, magánélet, stb mellett nem várható el.

101 hozzászólás
2012-05-30 20:57:07 #10815

Szerintem a felhasználó szűrés is jó lesz. 

Ági! Nyugodj meg, ha folytatja, bannolva lesz.

FRISS HOZZÁSZÓLÁSOK
Halló
K:S 4 éve, 8 hónapja, 2 napja és 21 órája
válasz 2
nemeric-admin 4 éve, 9 hónapja, 13 napja és 3 órája
TOP 5 LEGNÉPSZERŰBB ESZKÖZ
Gép neve

90%
Gép neve

90%
Teljes lista