Sziasztok!Szeretnék kérni tőletek egy kis tanácsot.Vettem egy Nikon D3100-as masinát 18-55mm-es kit obival.Szeretnék a késöbbiekben hozzá egy nagyobb obit is de egyenlőre nem tudom eldönteni,hogy melyiket válasszam 3 opció van terítéken jelenleg:
Tamron Nikon 18-200/F3.5-6.3 AF XR Di-II LD ASP (IF)
Nikon 55-200/4-5.6 AF-S ED VR DX
Nikon 55-300/4.5-5.6 AF-S G ED VR DX
Szerintetek melyiket érdemes választani és miért?
Ezek fölé sajnos nem igazán tudok már menni árban :( Még a 300-as így is elég húzós!
Előre is köszönöm mindenki segítségét és tanácsát!
persze :)
Elnézést, szimplán félreértelmeztem a dolgokat:) Nem türelmetlen voltam:) Viszont rájöttem, hogy nem ezt a fajta kidolgozású képemet szerettem volna feltölteni, így letöröltem, van lehetőség ugyan azt a képet vissza tölteni a helyes kidoglgozásba?:)
mostmá' azé se megy ki :D (ha megfelel, természetesen kimegy, de ne tessék türelmetlenkedni :) köszi Ftamas )
Adaneee, csak nyugodj meg, még csak most tetted fel ma, az adminok nem ülnek itt egész nap, hogy figyeljék a képeinket és eldöntsék mit tegyenek ki. Van más elfoglaltságuk is, majd valamikor jönnek és ha látsz új képet a főoldalon akkor tudod, hogy itt voltak és kiderül hogy kiteszik-e vagy sem. Türelem..
http://fotozok.hu/index.php?lap=webgaleria.html&u=1245&kat=815&kep=25435&feltolto
Vajon ezt a képemet, miért nem jelenítok meg?....
Közbe rájöttem, segítettek. :)
Ma is okosabb lettem valamivel és alig várom, hogy megérkezzen. :)
Köszike!
Úgyhogy biztos rárakható a tied is .
Hát szerintem szabványos méretű csavarral lehet felfogatni, a régebbi S2950 es Fujim az simán ráment :-)
Mit szeretnél fotózni? a fotózás melyik ága a cél? :)