üdv Sepa! Beírtam google-ba azt hogy fake tilt shift gimp és lásd:
http://www.scottphotographics.com/how-to-fake-a-tilt-shift-miniature-photograph-in-gimp/
http://ffaat.pointclark.net/blog/archives/158-A-Better-Fake-Tilt-Shift-with-the-Gimp.html
Üdv. Tudja valaki hogy hogyan lehet Gimp -el a kép mélység élességét csökkenteni (makettosítás) vagy lehet egyáltalán? Köszöntem.
Krampusz:Értem persze!
Rozoli73: nem akarok nagyon beleugatni az életedbe de ha a heti téma fórumot picit visszapörgeted, ott találsz erre bőven utalást (igaz, nem szabályzat, de.... szóval, érted, ugye? )
Tisztelt Esel-admin. Nem tudtam hogy a Heti téma nyertese nevezi meg a következő témát. A szabályzatban erre utaló dolgot nem találtam. És a többi leírásban sem. Most már tudom!
Sziasztok! Szeretném ha ezt mindenki elolvasná:
Sok az új tag ezért szeretnék néhány dolgot leírni.
Nagyjából így ennyi. Elsőre ezeket tartottam fontosnak. Még annyit hozzá tennék, hogy ketten vagyunk adminok, ez nekünk csak hobbi, mert szeretjük a fotózást. Van magán életünk, családunk, munkánk. Ha a képek kiengedése késik, türelmeteket és megértéseteket kérjük! Köszi. Még annyit hozzá tennék, hogy "mért nem került ki ez meg ez a képem" jellegű kérdésekre ritkán válaszolunk. Ha nem került ki egy képed, olvasd át a szabályzatot, gondolkodj egy picit és meg lesz az ok!
Köszi mindenkinek!
esel
u.i.: ha van kérdés tessék feltenni!
Rozoli73: Pont a kérdésed alatti hozzászólásomban írtam le, hogy ketten csináljuk, és nem vagyunk fent feltétlenül abban a pillanatban amikor a nyertes megmondja mi legyen az új téma.
Sziasztok! A 3. Heti téma aSÁRGA maradt?
Sziasztok! Szeretném ha ezt mindenki elolvasná:
Sok az új tag ezért szeretnék néhány dolgot leírni.
Nagyjából így ennyi. Elsőre ezeket tartottam fontosnak. Még annyit hozzá tennék, hogy ketten vagyunk adminok, ez nekünk csak hobbi, mert szeretjük a fotózást. Van magán életünk, családunk, munkánk. Ha a képek kiengedése késik, türelmeteket és megértéseteket kérjük! Köszi. Még annyit hozzá tennék, hogy "mért nem került ki ez meg ez a képem" jellegű kérdésekre ritkán válaszolunk. Ha nem került ki egy képed, olvasd át a szabályzatot, gondolkodj egy picit és meg lesz az ok!
Köszi mindenkinek!
esel
u.i.: ha van kérdés tessék feltenni!
Tisztelt mindenki!
Rettenetesen kezdő vagyok még, fotó sulit még hirből sem láttam, ezért előre is bocsánat a buta kérdésemért.
Mi alapján dönthetem el, hogy kell e vakut használni és ha igen milyen vakut? Mert sokszor nagyon fényes lesz a bőr a vakutól, miért van ez?
Előre is köszönöm és mégegyszer elnézést a kérdésért.